De Euroscoop maakt het ‘Bond’

Spectre

Op 28 oktober 2015 organiseert Euroscoop Tilburg een VIP Night rondom de voorpremière van de nieuwe James Bond film ‘Spectre’. Om 19.30uur wordt er live overgeschakeld naar landelijke première in Tuchinsky, met beelden van de sterren en interviews vanop de rode loper. Daarna is het tijd voor de langverwachte nieuwe Bond.

Spectre

In ‘Spectre’, alweer het 24e deel in de James Bond serie, zien we Daniel Craig voor zijn vierde performance als James Bond. Na ‘Skyfall’(2012) is het de tweede Bond-film geregisseerd door Sam Mendes.

De wereldwijde criminele organisatie SPECTRE was overigens voor het eerst te zien in de ‘From Russia with Love’ (1963). Ook Jesper Christensen (Mr. White) keert, na optredens in Casino Royale en Quantum of Solace, terug op het witte doek. Monica Belluci is met haar 50 jaar overigens de oudste vrouw ooit gecast voor een rol als Bond-Girl.

Kaartjes

Vanzelfsprekend worden de gasten van de VIP Night deze avond feestelijk ontvangen met een rode loper en een glaasje bubbels. Tickets zijn vanaf nu beperkt verkrijgbaar voor € 12,00 bij Euroscoop Tilburg en via de website van Euroscoop.

Tilburgse bioscoop-agenda

Tilburg.com heeft een handige bioscoop-agenda met daarin de programma’s van alle drie te bioscopen in Tilburg. Zo weet je altijd waar je favoriete film draait op het tijdstip dat jij ‘m wil zien! Check de bioscoop-agenda!