De foto’s van de Tilburgse Kermis staan online!

Tilburg.com staat bekend om de vele foto’s en fotografen. Ook tijdens het grootste evenement van Tilburg staan er weer een aantal fotografen voor jullie en ons klaar om de prachtige foto’s te verzorgen.

Wie onze huisfotografen zijn? Corné Hannink, Jeroen Vos, Harrie van de Pas, Hein Peters, Mylan Beekmans, Kathy van de Pas, Maite de Lorenzo Bollen en Liliane de Voogd.  Zij maken de mooiste foto’s van de Tilburgse Kermis.

KERMIS_22072014_Maite_2875

KERMIS_22072014_Maite_2763

Overzicht fotoboeken

Kermis_22072014_Corne_0176

KERMIS_22072014_Maite_2806

Amstel Bierhal

Daarnaast zijn er uiteraard ook foto’s gemaakt in de gezelligste attractie van de kermis: de Amstel Bierhal! De huisfotograaf Marcel van den Broek heeft de feestende menigte op de foto gezet. Bekijk hier meer foto’s van de Amstel Bierhal.

 

Kermis Sky High!
Tijdens de Tilburgse Kermis gaat Tilburg.com tot ongekende hoogte! De culinaire foto’s van Taste Sky High! en de prachtige foto’s van het bezoek aan de 19e verdieping van de Interpolistoren staan in dit fotoboek.

Tilburg.com balloon Flight
Samen met Virgin mochten we een ballonvaart weggeven over de Tilburgse Kermis! Woensdag 23 juli was het dan zover: vier prijswinnaars, een gedeelte van de redactie én een fotograaf mochten mee met de Tilburg.com balloon flight. Fotograaf Jeroen Vos legde alles vast, bekijk hier het fotoboek.

 

Meer over de kermis
Kijk in de agenda om te zien wat er vandaag nog meer te doen is in Tilburg. Wil je weten welke attracties er zijn? Kijk dan hier. Voor de bereikbaarheid tijdens de kermis kun je hier terecht. Voor de openingstijden, check dit artikel. Ben je op de foto gezet door één van onze fotografen? Bekijk dan vooral onze fotoboeken. Meer weten over de Tilburgse Kermis? Bekijk danwww.kermis.tilburg.com.

nieuwsafbeelding_kermistilburg