Nieuws

Let op! Dit artikel is al 2200 dagen oud en wellicht niet meer relevant

De Groene Vlinder beste cafetaria van Tilburg

In de jaarlijks terugkerende waardering van cafetaria’s door het vakblad De Snackkoerier van MissetHoreca heeft De Groene Vlinder in het hart van winkelcentrum De Heyhoef in Tilburg opnieuw hoge ogen gegooid. Onder de 4500 cafetaria’s van heel Nederland is ook dit jaar De Groene Vlinder uitgeroepen tot de beste van Tilburg. 

Hoge waardering

De Groene Vlinder dankt die uitverkiezing volgens het blad mede aan het vooruitstrevend ondernemen, goede kwaliteitsproducten, verse ingrediënten en de ambachtelijke keuken. Het concept waarbij men een eigen salade kan samen stellen is een groot succes. Hoge waardering was er bij de jury ook voor het verantwoord frituren en de huisgemaakte snacks, waarmee De Groene Vlinder een aantal maanden geleden mee begonnen is.

Trots

Ondernemer Wilbert Broos is wederom erg trots op zijn uitverkiezing: “Ook dit jaar hebben wij hard gewerkt met het gedreven personeel om de best mogelijke kwaliteitsproducten voor onze gasten klaar te maken. Het is erg mooi dat er op deze manier erkenning voor die inzet en enthousiasme zichtbaar is.
 
Meer over De Groene Vlinder? Bekijk de website en zorg ervoor dat je de Facebookpagina regelmatig bekijkt voor actuele acties. 

Reageer op dit bericht