Nieuws

Horecabaantjes
Let op! Dit artikel is al 330 dagen oud en wellicht niet meer relevant

De hotste Tilburgse horecabaantjes: Beekse Bergen, The Talk, ’t Taphuys en meer!

De zon breekt af en toe door, vakanties komen eraan en het liefst brengen we hele dagen door op de Tilburgse terrassen. Leuk voor ons natuurlijk, maar helaas iets minder leuk voor onze portemonnee! Wil je daarom met vooruitblik op de zomer vast wat extra geld verdienen? Maar sta je het liefst nog steeds de hele dag tussen de mensen? Check dan hier de leukste horecabaantjes bij de Beekse Bergen, Efteling, The Talk en meer! 

Horeca toppers

Beekse Bergen

Bij de Beekse Bergen zit het hoogseizoen eraan te komen. Met het Safaripark, Speelland, vakantiepark én het nieuwe Safari Resort is er genoeg te doen! De Beekse Bergen vindt hard werken natuurlijk belangrijk, maar plezier hebben op je werk nog belangrijker. Ze bieden zowel parttime als fulltime functies aan in alle verschillende takken van de horeca. Denk bijvoorbeeld aan:

Check hier alle openstaande vacatures van de Beekse Bergen!

Efteling

De bezoekersaantallen van de Efteling komen deze zomer ook weer tot een hoogtepunt. Het park stroomt vol net zoals de hotels en vakantieparken. De Efteling is daarom op zoek naar meerdere horeca kanjers, zoals een keukenmedewerker voor het Efteling Hotel, een gastheer/gastvrouw voor het park zelf en een medewerker voor de spoelkeuken op het vakantiepark.

Wil je meer horecavacatures van de Efteling bekijken? Kijk dan hier.

The Talk

Midden op de Heuvel, op een van de meest bruisende plekken van Tilburg vind je The Talk. Lijkt het je wel wat om midden in Tilburg tussen de mensen te staan en daarnaast ook nog eens geld te verdienen? Dan zijn de volgende baantjes misschien iets voor jou! The Talk is onder andere op zoek naar een parttime barmedewerker, een floormanager én een zelfstandig werkend kok.

Wil je de overige vacatures bij The Talk bekijken? Klik dan even hier!

Andere horecabaantjes in Tilburg

Naast de bovenstaande (bij)banen zijn er op heel veel andere plekken in Tilburg ook leuke horecabaantjes beschikbaar. Vind je hierboven dus niet jouw droombaan, check dan even de onderstaande toppers bij onder andere HAVANA, ’t Taphuys en Karakter.

Restaurant Harboury

HAVANA

The Grass Company

Karakter

’t Taphuys

Brasserie ’t Zusje

Nieuw te openen club (!)

Vacatures in de regio

Dit is slechts een kleine greep uit de horecavacatures die op Tilburg.com staan. Ben je benieuwd naar de andere vacatures die op de site staan? Kijk dan hier!

Ben je een bedrijf uit de regio Tilburg en ben je op zoek naar personeel? Dan kun je op Tilburg.com een vacature plaatsen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het online formulier in te vullen en wij plaatsen het voor je op de site

Reageer op dit bericht