Nieuws

Let op! Dit artikel is al 2241 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Etenstijd is de Keus van Rob Geus!

“Etenstijd in Tilburg heeft ‘de Keus van Rob Geus’ binnen.” Zo luidde de tweet van hygiënespecialist Rob Geus op 21 mei. ‘De Keus van Rob Geus’ is een kwaliteitskeurmerk voor bedrijven en instellingen die hygiëne hoog in het vaandel hebben staan. Met het uitreiken van dit keurmerk laat Rob Geus weten dat bij Restaurant Etenstijd alles tip top in orde is.

Op 21 mei bezocht Rob Geus Etenstijd in Tilburg. De presentator van het televisieprogramma ‘De Smaakpolitie’ was erg onder de indruk van het bedrijf. Niet alleen van de ambiance en de presentatie van de buffetten werd hij vrolijk, maar ook van de organisatie erachter. En daar is het bij het keurmerk om te doen.

RobGeus

Zowel het restaurant als de keuken van Etenstijd werden op verschillende punten getoetst. Rob stond onder andere stil bij de algehele reiniging van de keuken en de apparatuur. Hij checkte de houdbaarheid van producten en het feit of alles keurig geordend en gelabeld was. Ook de pannen, olie, filters, koelingen, vriezers en buffetten ontsnapten niet aan zijn aandacht. Alles was keurig in orde! “Een toptent”, was de conclusie van Rob Geus. En op die uitspraak zijn ze bij Etenstijd natuurlijk erg trots.

De inspectie is ook gefilmd door een professionele cameraploeg. Het filmpje dat bij restaurant Etenstijd is gemaakt, zal binnenkort geplaatst worden op www.etenstijd.nl.

Reageer op dit bericht