Nieuws

food-ice-cream
Let op! Dit artikel is al 249 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Hier eet je de lekkerste ijsjes van Tilburg

Het zonnetje is de laatste dagen nadrukkelijk aanwezig, de terrassen zitten vol en we gaan lekker naar buiten toe! Nu wil jij natuurlijk weten waar je de lekkerste ijsjes van Tilburg kunt krijgen. Dan hebben wij goed nieuws, het aanbod in Tilburg is namelijk gigantisch. Daarom hebben wij onze tips op een rijtje gezet.

Intermezzo

Als het lekker weer is, staan er rijen dik voor de deur. Met een gigantisch aanbod en vers gemaakt ijs is Intermezzo de populairste ijssalon van Tilburg. Intermezzo mag daarom natuurlijk niet ontbreken in ons overzicht. Onlangs heeft Intermezzo een tweede vestiging geopend in het pand waar Limon eerst zat.

Crostino

Sinds vorig jaar biedt ijssalon Crostino aan het Pieter Vreedeplein verkoeling aan de Tilburgse hoofden. Ze hebben lekker ijs maar mocht je zin hebben in iets anders, dan kan dat ook. Ze hebben namelijk ook lekkere koffie, thee, gebak en bonbons.

IJsspecialist

Ook in de Reeshof kun je terecht voor een heerlijke ijsco. Bij de IJsspecialist adviseren wij om een lekkere Valencia te pakken. Heerlijk versgemaakt ijs en misschien wel de lekkerste chocoladesaus van Tilburg. Afgetopt met slagroom en nootjes is de Valencia van de IJsspecialist een feestje.

IJskoning

Als het lekker weer is kun je er bijna niet omheen. Het is er altijd druk en het ijs is er heerlijk. De IJskoning die met zijn ijskar is te vinden op de vertrouwde plek aan het Wandelbos. Je wandel- of fietstocht afsluiten met een heerlijk ijsje? Ga dan naar de IJskoning.

New Yogurt

Het vooroordeel dat ijsjes ongezond zijn hoeft niet altijd waar te zijn. Bij New Yogurt haal je een Frozen Yogurt met vers fruit. De ijsjes zijn gemaakt op yogurtbasis en daarom een heerlijk verantwoord tussendoortje. De ijsjes zijn verfrissend en een aanrader in combinatie met een lekkere smoothie, die ook bij New Yogurt te verkrijgen zijn.

IJssalon Porto

Ambachtelijk Italiaans ijs, echte Italiaanse espresso en wat wij super vinden: ijskoffie! Is het lekker weer en ben je in de Piushaven? Loop dan eventjes binnen bij IJssalon Porto.  Wij zijn vooral benieuwd naar de veelbelovende ijskoffie.

Frozi Yogi

Ook bij Frozi Yogi heb je Frozen Yogurt met vers fruit. Bij het gezellige tentje in de Heuvelstraat heb je ook de yogurtsmaken appeltaart en watermeloen. Frozi Yogi maakt ook gebruik van self service. Bij Frozi Yogi kun je dus geheel naar eigen wens een Frozen Yogurt samenstellen.

Hema

De budgetknaller in dit ijs artikel komt toch echt van de Hema. Bij de Hema in de Heuvelstraat heb je voor €0.50 al een lekker softijsje. Een ijsje hoeft dus niet veel te kosten. Tip: bij Hema kun je ook een ijsmachine kopen om je eigen softijsje te maken.

IJstijd

Zin in een echte ijscoupe zoals we die kennen uit Italië? Kom dan naar IJstijd aan de Korvelseweg. 50 verschillende smaken, vers bereid en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ook hier kun je een voorraad inslaan voor thuis. Er zijn namelijk halve liter- en literbakken aanwezig! Let op: van vrijdag tot en met zondag geopend en bij mooi weer dagelijks open.

Donders lekker

Ook bij Peerke Donders kun je fantastische ijsjes kopen. IJS&MEER is de naam van de mobiele ijssallon bij het paviljoen. Hier is ambachtelijk gemaakt Italiaans ijs te verkrijgen. Eigenaar Hans Vrinds maakt gebruik van verse producten en dat draagt bij aan de pure smaak. Ze maken ook lekkere ijstaarten!

Reageer op dit bericht