De leukste bijbaantjes in Tilburg op een rij

leukste bijbaantjes

De vakantie zit er op en na al die festivals en tripjes kun jij waarschijnlijk wel wat extra’s gebruiken. Ben jij op zoek naar een bijbaantje voor tijdens je studie? Check dan de leukste bijbaantjes in Tilburg en omgeving. We hebben ze voor je op een rij gezet!

Horeca

Een echte student bezoekt natuurlijk maar al te graag de kroeg. Om die biertjes te kunnen betalen, moet er natuurlijk geld in het laatje komen. Wil jij niets van de gezelligheid in je favo café of restaurant missen? Dan is een bijbaantje in de horeca iets voor jou! Met ruim vijftig vacatures is de keuze enorm!

Detailhandel

Misschien ben jij helemaal niet zo’n horecatijger en zoek jij het liever in een andere hoek. Check ook eens deze vacatures die erg interessant zijn voor studenten.

Andere toffe baantjes

En mocht een baan in een winkel of in de horeca niets voor jou zijn: check dan even deze functies. Zo zijn er baantjes als quizmaster, in een escaperoom of bij festivals en evenementen.

Vacatures in de regio

Dit is slechts een kleine greep uit de vacatures die op Tilburg.com staan. Ben je benieuwd naar de andere vacatures die op de site staan? Bekijk dan de volledige vacaturebank!

Ben je een bedrijf uit de regio Tilburg en ben je op zoek naar personeel? Dan kun je op Tilburg.com een vacature plaatsen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het online formulier in te vullen en wij plaatsen het voor je op de site.