Nieuws

student_header
Let op! Dit artikel is al 311 dagen oud en wellicht niet meer relevant

De leukste bijbanen voor studenten in Tilburg

Als je elke maand niet kunt wachten tot je stufi binnen is, je salaris gestort is of je zorgtoeslag weer is bijgeschreven, dan zit er maar één ding op: je hebt een goede bijbaan nodig. Het liefst een baan met leuke collega’s, voor een tof bedrijf en een fijn salaris. Weet je niet wat de opties zijn? Check dan even dit artikel met de leukste bijbanen voor studenten in Tilburg.

Horeca

Dat werken in de horeca zo populair is onder studenten, is niet zo gek. Je kunt vaak veel uren maken, de tijd vliegt, je ontmoet leuke mensen en een biertje op tijd hoort erbij. In totaal staan er 56 vacatures op Tilburg in de categorie horeca, check hier een aantal toffe functies.

Even wat anders

Als je nu niet zo’n nachtbraker bent en juist naar iets heel anders op zoek bent dan horeca, check dan deze vacatures. In totaal staan er 60 vacatures voor studenten online, dus er zit vast iets voor je tussen!

Vacatures in de regio

Dit is slechts een kleine greep uit de vacatures die op Tilburg.com staan. Ben je benieuwd naar de andere vacatures die op de site staan? Bekijk dan de volledige vacaturebank!

Ben je een bedrijf uit de regio Tilburg en ben je op zoek naar personeel? Dan kun je op Tilburg.com een vacature plaatsen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het online formulier in te vullen en wij plaatsen het voor je op de site.
Reageer op dit bericht