Nieuws

Moederdagcadeau
Let op! Dit artikel is al 1660 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Moederdag in Tilburg: dit zijn onze cadeautips

Wil jij je moeder in het zonnetje zetten tijdens Moederdag maar heb je geen idee wat je moet geven? Check onderstaande Moederdagcadeau tips ter inspiratie!

Lekker samen met moeders genieten van een ontbijtje of een brunch? Hieronder zie je een overzicht van verschillende Moederdag arrangementen:

Leuke Moederdagcadeau tips

Moederdag bij Media Markt
Media Markt heeft verschillende leuke acties zoals een Moederdag fotoschoot. Daarnaast hebben ze een top-10 cadeaus samengesteld waar je mama zeker blij van wordt.

Moederdag cadeaus bij HEMA
HEMA heeft weer alles uit de kast gehaald om jou te laten slagen om de liefste mama’s in het zonnetje te zetten tijdens Moederdag. Ben jij benieuwd naar het aanbod? Bekijk dan de website.

Douglas en ICI Paris
Houdt jouw moeder van een lekker geurtje? Bij Douglas en ICI Paris hebben ze verschillende leuke kortingen en mooie cadeau sets met een body product in iedere set.

Liefde gaat door de maag

En zo ook de heerlijk chocolade bonbons en lekkernijen gemaakt door Huize Geers in de Piushaven.

Ook FEMZ heeft iets speciaals voor Moederdag. Zij hebben een speciale Moederdag editie van de workshop ‘creatief met chocolade’. Je maakt de hele middag lekkernijen van chocolade die je uiteraard mee naar huis kunt nemen.

De weersvoorspellingen zijn goed tijdens Moederdag, verras je moeder daarom met een cadeaubon van Intermezzo en ga gezellig samen een lekker ijsje halen. Ga jij toch liever voor een flesje wijn of likeur? Bij T DRINKS hebben ze een groot aanbod aan verschillende dranken en geschenk sets.

Originele uitblinkers

Is jouw moeder toe aan een beetje ontspanning? Laat je moeder dan verwennen met een massage van Chockdee Tilburg. Ze verzorgen verschillende Thaise massages in Tilburg. Wil jij meer weten over de massages? Bekijk dan de website.

Of wil je met je moeder lekker naar de film? Pathé Tilburg laat speciaal voor Moederdag Mamma Mia! The Movie terug keren in de bioscoop. Wil jij samen met je moeder naar deze film met de bekende musical hits van ABBA? Kaartjes zijn nog te bestellen via de website.

Moederdag verwenvaartOp Moederdag kun je samen genieten van een verwenvaart door de Piushaven en het Wilhelminakanaal genietend van prachtige Franse chansons, uitgevoerd door zangeres Marleen Achten en accordeonist Peter Faber. De rondvaart wordt georganiseerd door Marleen Achten Zang. Wil je meer weten over de verwenvaart? Kijk dan op de website. Wil jij reserveren? Stuur dan een e-mail of bel naar 06-24677774

  • Startlocatie: Draaibrug Piushaven (brug bij Villa Pastorie)
  • Kosten: € 15,00 p.p. (incl. muzikanten, 1-uurs vaartocht en verwendrankje)

Reageer op dit bericht