Nieuws

Let op! Dit artikel is al 2024 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Weekend Uittips Tilburg

De week is weer voorbij gevlogen en plannen voor het weekend worden gemaakt. Aangezien we nog steeds in de vakantieperiode zitten hebben veel Tilburgers een hoop vrije tijd. Tijd die verloren gaat als je hier niks in onderneemt. Benieuwd wat je dit weekend in de regio Tilburg kunt doen? Lees dan snel verder voor de Weekend Uittips Tilburg van 14, 15 en 16 augustus 2015.

Vrijdag

Zoals iedere vrijdag organiseert Waterjump ook deze week een weekend-bbq-kickoff. Een fijne Vrijmibo met een BBQ in de verlenging en dat alles met de ongedwongen Waterjump-sfeer. Al met al het perfecte begin van je weekend.

Net een Vrijmibo achter de rug en wil je nog eventjes heerlijk relaxen? Pak dan lekker een bioscoopje. Dat kan op drie plekken in onze mooie stad. Omdat wij de moeilijkste niet zijn hebben we de films en tijdstippen van de verschillende bioscopen voor je op een rijtje gezet. Check de bioscoopagenda van heel Tilburg!

Wu Tang Clan coryfee DJ Sueside draait vrijdag de platen bij Studio Tilburg. Een heerlijk begin van je weekend! Een mix van oldschool hiphop met de beste platen van nu. Sueside draait het aan elkaar. Het barpersoneel zorgt ervoor dat de cocktails weer heerlijk smaken!

Zaterdag

Zijn er onder ons ook mensen die goed met een piano over weg kunnen en dit graag aan de rest van Tilburg willen laten horen? Aanstaande zondag wordt er door La Poubelle een Social Piano in de Emma Winkelpassage geplaatst. Misschien betekent dit voor jou wel je doorbraak!

En ook dit weekend weer een nieuwe editie van Grotto Live. Vorige week werd het evenement goed bezocht en de organisatie hoopt dat dit deze week weer het geval is. Op het podium staan deze editie Anne van Damme & Nick Pilmeijer. Grotto Live begint om 15:30 uur en de entree is gratis!

Heerlijk dineren onder het genot van live muziek? Dat kan zaterdag bij Bistro St. Sjaak tijdens de eerste editie van Saint Jazz. De heren van ”Jazz Werk” verzorgen samen met zanger Amos Katan het muzikale aspect van de avond. De keukenbrigade en bediening van Bistro St. Sjaak zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Een heerlijk drie-gangen wijn/spijs arrangement kost €38,50. Reserveer snel voor deze enerverende avond!

Willem II speelt zaterdag de eerste uitwedstrijd van het seizoen, in de Amsterdam Arena, tegen Ajax. Het spel tegen Vitesse stemde het Tilburgse publiek tevreden en vol vertrouwen reizen de Tricolores af naar Amsterdam. Je kunt de wedstrijd per auto bezoeken. Autokaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie van Willem II.

Zondag

Zondag, een heerlijke dag om iets met het gezin te ondernemen. In de regio Tilburg zijn genoeg leuke familie uitjes. Wij hebben de leukste voor jullie op een rijtje gezet. Van musea tot pretparken en van speeltuinen tot dierentuinen. Bekijk snel de leukste familie uitjes in de regio Tilburg.

Onbeperkt BBQ-en zonder zelf met de afwas te zitten? Dat kan in augustus iedere zondag bij De Groene Vlinder op de Heyhoef. De Grillmeisters gaan aan het werk en jij kunt onbeperkt opscheppen en genieten. Verschillende soorten vlees, vis, stokbrood, salades en meer. En dat voor €19,50. Onze tip: reserveer van te voren.

 

 

 

 

Reageer op dit bericht