Nieuws

uittips
Let op! Dit artikel is al 704 dagen oud en wellicht niet meer relevant

De leukste uittips in het eerste weekend van 2020: vakantiebeurs, winterbierfestival en Trappers

En dan is het ineens 2020. We gaan er weer een prachtig Tilburgs jaar van maken en zoals je van ons gewend bent, zetten we de allerleukste uittips voor je op een rijtje. Zo ook in het eerste weekend van het nieuwe kalenderjaar. Lees snel verder zodat je niets hoeft te missen in Tilburg dit weekend. 

Uitgelichte tips

Vakantiebeurs Midden Brabant in het Koning Willem II Stadion

Zondag 5 januari 2020 organiseert TUI Disma voor de 20ste keer de oergezellige Vakantiebeurs Midden Brabant. Het actuele vakantieaanbod voor het nieuwe vakantieseizoen wordt gepresenteerd. Verre reizen, cruisevakanties, zon, zee en strand, rondreizen, stedentrips, autovakanties….Laat je inspireren door alle reisaanbieders, bezoek presentaties, biedt mee tijdens een veiling of boek deze dag meteen jouw vakantie voor 2020!

Laatste weekend van de kerstvakantie vieren bij Ontdekstation013

In de kerstvakantie heeft Ontdekstation013 een speciaal programma. Maak bijvoorbeeld met bouten en moeren een eigen sleutelhanger met poppetje. Of ontdek hoe je balans kunt krijgen in een zelfgemaakte evenwichtsmobiel.

Laatste weekend schaatsbaan

Het is het laatste weekend dat je op de Tilburgse Heuvel kunt schaatsen. Ga dus zeker nog eventjes een kijkje nemen.

Acts en entertainment in de binnenstad

De sale is begonnen en dus is het de ideale tijd om je garderobe te verrijken. Tevens is de binnenstad nog helemaal in winterse sferen dit weekend. In het weekend van 4 en 5 januari word je in de Tilburgse binnenstad verrast met entertainment en gezellige acts.

Vrijdag 3 januari 2020

Zaterdag 4 januari 2020

Zondag 5 januari 2020

Missen we iets?

Laat het weten in de reactie en tip je mede-Tilburgers. Benieuwd naar de volledige uit-agenda in Tilburg? Bekijk hem hier.

Reageer op dit bericht