Nieuws

pinksteren in tilburg
Let op! Dit artikel is al 243 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Weekend uittips XXL: de leukste events tijdens Pinksteren in Tilburg

Een weekend bomvol activiteiten is een garantie tijdens het extra lange pinksterweekend in Tilburg. Of je nu wilt genieten van heerlijke hapjes en drankjes, de hele nacht koopjes wilt jagen of fanatiek op stap; het kan! We hebben de leukste events, activiteiten en uitstapjes in Tilburg dit weekend voor je op een rijtje gezet. 

Voordat we verder gaan: ben jij benieuwd naar de openingstijden van de winkels tijdens Pinksteren? Check dan snel dit artikel.

Hele weekend

Tilburg Hap Stap Festival in de Interpolistuin

Happen en stappen: daarom gaat het dit weekend in de Interpolistuin. Naar verwachting stroomt het park weer vier dagen vol met duizenden bourgondiërs die genieten van de lekkerste gerechten en heerlijke drankjes. Benieuwd naar de deelnemende restaurants, hun gerechten en de entertainment line-up? Check dit artikel.

MeiMarkt 2018

De grootste nachtelijke rommelmarkt van Nederland keert terug in de Tilburgse binnenstad. Je kunt van zaterdagavond tot en met zondagavond aan een stuk door rondstruinen op de 38e editie van de MeiMarkt met zo’n 750 kraampjes. Alles wat je moet weten over dit evenement lees je in dit artikel.

G-voetbalweekend bij Amarant

Op 18, 19 en 20 mei vind het G-voetbalweekend weer plaats. Dit toernooi wordt alweer voor de 25e keer georganiseerd. Jaarlijks trekt dit evenement zo’n 5000 toeschouwers en is uniek in de Benelux. Ook het NK Mascotte vindt plaats op dit evenementen. Verschillende BT-ers en BN-ers zijn aanwezig. Denk bijvoorbeeld aan Leo Alkemade, Glenn Helder, en Johan Vlemmix.

Vrijdag 18 mei 2018

Tilburgs Grootste Vrijdagmiddagborrel

Vanaf 17:00 uur staat Tilburgs Grootste Vrijdagmiddagborrel weer op het programma tijdens Hap Stap in de Interpolistuin. Iedereen is van harte uitgenodigd om het extra lange weekend in te luiden!

Final Show Lil Kleine Alleen Tour bij Pathé Tilburg

Ben jij niet bij de Alleen Tour van Lil Kleine geweest of wil je dit optreden herbeleven? De Final Show van een van de meest populaire Nederlandse artiesten van het moment wordt vrijdag en zondag getoond bij Pathé.

Heavy Karaoke Night bij LittleDevil Bar

Karaoke is de laatste weken nogal populair in Tilburg (afgelopen weekend in 013). Ook dit weekend kun je lekker gaan karaoke zingen. En wel bij LittleDevil Bar in de Stationstraat. Check meteen welke nummers je allemaal kunt zingen.

Sjeanse @The Office bij Club Smederij

Ben jij op zoek naar DE baan met alleen maar lekkere spanning op de werkvloer, kom dan naar deze sollicitatieronde in Club Smederij. Wees er snel bij, ze hebben maar een beperkt aantal contracten te verdelen. Verschillende dj’s zorgen tijdens deze clubavond voor een heerlijke vibe en de entree is €5,-.

Zaterdag 19 mei 2018

Tilburgse platenbeurs bij Club Smederij

Uit alle windstreken van Nederland zijn platenzaken uitgenodigd om op de Tilburgse Platenbeurs hun uitgebreide collectie te etaleren. Van oude nostalgische hits tot obscure techno en alles daartussen, van platen voor €1,- tot exclusieve verzamelitems.

Oester proeverij bij Visspeciaalzaak van Oursouw

Oesterliefhebbers opgelet! Bij de onlangs vernieuwde Visspeciaalzaak Van Oursouw kun je zaterdag de allerlekkerste oesters proeven.

Kindervoorstelling AMIO op de Heyhoef

Van 12:00 – 16:00 uur kun je in Winkelcentrum Heyhoef genieten van de gratis kindervoorstelling AMIO. Een leuk uitstapje voor het hele gezin.

Machinekamer in Club Smederij

Ook voor technoliefhebbers genoeg te doen in Tilburg dit weekend. Wat denk je bijvoorbeeld van Machinekamer in Club Smederij. Het feest duurt van 23:00 – 04:00 uur.

Zondag 20 mei 2018

Swan Market in de Wagenmakerij

Shop jouw cadeautjes en must-haves op het gebied van kleding, design, kunst, sieraden, speelgoed, gadgets, vintage, interieur items en meer tijdens de Swan Market Tilburg. Entree is gratis.

Zondagmiddagborrel bij Bij Vermeer

Genieten van een heerlijke zondagmiddag borrel aan de Piushaven? Ga naar Bij Vermeer! Uiteraard zorgt een dj weer voor de muzikale omlijsting.

Yves Berendse bij Bar Le Clochard

Maandag is bijna iedereen vrij en dat betekent dat je zondagavond lekker op stap kunt. Sla dan vooral Bar Le Clochard aan de Korte Heuvel niet over! Yves Berendse staat namelijk live op de bar. Het feest gaat door tot in de late uurtjes.

Maandag 21 mei 2018

Prentenboekjesfestival in Theaters Tilburg

Een hele leuke kindervoorstelling bij Theaters Tilburg. Het festival begint om 10:30 uur en om 12:00 uur en de toegang is €5,-.

Wandelbosmarkt

Op de speelvelden tussen de Kruidenlaan en het kanaal in Tilburg West staat de Wandelbosmarkt op het programma. Er zijn kinderattracties, een gezellig terras en verschillende optredens. Entree is gratis.

T-Meeting op de atletiekbaan

De atletiekbond heeft deze wedstrijd bij Attila inmiddels een Nationale Status gegeven. De wedstrijd is dan ook leuk om te bezoeken voor bezoekers. Verschillend Tilburgs talent komt in actie.

Heb je nog tips?

Zijn wij jouw perfecte uittips vergeten? Help je medemens en laat het achter in de reacties! Wil je weten wat er nog meer te doen is? Check ook eens de uitagenda van Tilburg.com.

Reageer op dit bericht