Nieuws

aan de slag aan de horeca
Let op! Dit artikel is al 368 dagen oud en wellicht niet meer relevant

De leukste vacatures: aan de slag in de horeca

In de horeca staan ze te springen om nieuwe werknemers en met de feestdagen in het vooruitzicht zul je zeker niet stil hoeven zitten. Schitter jij in de bediening, is de keuken jouw domein of ga je het liefst aan de slag in een hotel of resort? Er is meer dan genoeg te kiezen. Check daarom snel onderstaand overzicht, want ook deze week hebben we weer de leukste vacatures voor je op een rijtje gezet!

Bediening

Sta jij als geen ander gasten te woord en neem jij foutloos hun bestellingen op? Restaurant Hemels eten & drinken in Berkel-Enschot zoekt medewerkers bediening en een eerste medewerker bediening.

Ook deze bedrijven kunnen toppers in de bediening gebruiken:

In de keuken

Is de keuken jouw domein? Dan zijn deze zaken op zoek naar jou:

Aan de slag in een hotel of vakantieresort

Hotel de Leijhof in Oisterwijk is op zoek naar gastvrouwen of gastheren. Ze zoeken zowel fulltimers als parttimers. Ga jij liever aan de slag in het nieuwe Safari Resort van Beekse Bergen? Misschien ben jij dan hun nieuwe eerste medewerker horeca of restaurantmanager.

Promat

Wil jij op een heel andere manier iets voor de horeca betekenen? Promat, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het optimaliseren van horecaterrassen, is op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst.

Vacatures in de regio

Dit is slechts een kleine greep uit de vacatures die op Tilburg.com staan. Ben je benieuwd naar de andere vacatures die op de site staan? Bekijk dan de volledige vacaturebank!

Ben je een bedrijf uit de regio Tilburg en ben je op zoek naar personeel? Dan kun je op Tilburg.com een vacature plaatsen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het online formulier in te vullen en wij plaatsen het voor je op de site.

Reageer op dit bericht