De leukste vacatures deze week: scholieren- en studentenbaantjes

de leukste vacatures

Ook deze week zetten we de leukste vacatures in Tilburg voor je op een rijtje. Zeker voor scholieren en studenten staan er leuke baantjes tussen. Lees verder en solliciteer direct. 

Uitgelichte vacature

  • Dufec is speciaal voor dinsdag 23 januari opzoek naar veldwerkers. Je werkzaamheid bestaat uit verkeer registreren en je krijgt binnen twee weken betaald. Aanmelden kan via de website.

Studenten en stages

De nieuwe stageperiode zit eraan te komen en er zijn verschillende bedrijven die nog een plekje vrij hebben. We hebben ook meteen een aantal studentenbaantjes aan het overzicht toegevoegd. Zit hier niks tussen, check dan even dit lijstje.

Horeca (bediening)

In de horeca zijn ze altijd opzoek naar toppers voor in de bediening. Heb jij ervaring of lijkt het je gewoon leuk om in de bediening te werken, check dan de onderstaande vacatures of bekijk ze allemaal.

Interieurverzorger (schoonmaak)

Is schoonmaken echt jou ding? Er zijn verschillende bedrijven opzoek naar schoonmaaktoppers. Hieronder een kleine selectie van openstaande vacatures, bekijk hier de hele vacaturebank.

Meer vacatures

Is dit nou niet helemaal waar je naar op zoek was? Geen probleem! In onze vacaturebank staan meer dan 175 vacatures online! Met met dan vijfentwintig categorieën, zit er ongetwijfeld een leuke functie voor je bij. Ben je een bedrijf uit de regio Tilburg en ben je op zoek naar personeel? Dan kun je op Tilburg.com een vacature plaatsen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het online formulier in te vullen en wij plaatsen het voor je op de site. Wil je elke dag op de hoogte blijven van de laatste vacatures? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief:

Prijsvragen nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwste prijsvragen van Tilburg.com. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor optredens, evenementen, bioscopen, sportwedstrijden, diners en massages? Vul dan hier jouw gegevens in: