De leukste vacatures in Tilburg en omgeving

vacatures in Tilburg

Volgens wetenschappers zou deze week de meest deprimerende week van het jaar zijn. Tijd om op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen en kansen. Wij hebben ook deze week weer de leukste vacatures in Tilburg en omgeving voor je op een rijtje gezet.

Je eigen JohnBeerens.com vestiging openen

Heb jij altijd al gedroomd van een eigen winkel? JohnBeerens.com zoekt mensen die hun eigen JohnBeerens.com store willen openen in de Reeshof, Oisterwijk, Waalwijk of  heel ergens anders. Lijkt het jou gaaf om een eigen franchiseformule te draaien? Bekijk dan snel de vacature.

Liever bij JohnBeerens.com in dienst? Dat kan ook. Ze hebben momenteel meerdere vacatures en stageplekken openstaan.

Werken als pizzabakker

Heb jij horeca ervaring, ben je tussen de 18-30 jaar oud en denk jij een goede pizza te kunnen bakken? Trattoria Farci in de Reeshof is op zoek naar een zelfstandig werkende pizzabakker. Ben jij de pizza’s liever rond? Dat kan! Ze zoeken namelijk ook nog naar bediening.

Werken in de sauna

Wist je dat er in Tilburg een sauna midden in het centrum zit? Bij dezen! Die sauna, CitySauna, is op zoek naar een medewerker bediening & thermen.

Werken als schipper in een Safaripark

Klinkt als een droom toch?! Safaripark Beekse Bergen is op zoek naar een schipper voor de rondvaartboot van maart t/m oktober. Eis: je hebt een Groot Vaarbewijs.

Momenteel heeft de Beekse Bergen zes vacatures in onze vacaturebank staan.

Vacatures in de regio

Dit is slechts een kleine greep uit de vacatures die op Tilburg.com staan. Ben je benieuwd naar de andere vacatures die op de site staan? Bekijk dan de volledige vacaturebank!

Ben je een bedrijf uit de regio Tilburg en ben je op zoek naar personeel? Dan kun je op Tilburg.com een vacature plaatsen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het online formulier in te vullen en wij plaatsen het voor je op de site.

Schrijf je in voor de vacaturenieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte blijven van de leukste vacatures uit de regio Tilburg? Schrijf je dan in voor de gratis dagelijkse vacaturenieuwsbrief en ontvang dagelijks de leukste vacatures in je mailbox.