Nieuws

De leukste vacatures in Tilburg
Let op! Dit artikel is al 114 dagen oud en wellicht niet meer relevant

De leukste vacatures in Tilburg en omstreken van deze week op een rijtje

Nieuwe week, nieuwe kansen! Wij helpen jou als werkzoekende graag een handje door de leukste vacatures voor je uit te lichten. Onze vacaturebank staat namelijk weer vol met ruim 270 vacatures. Dit zijn de leukste vacatures van Tilburgse werkgevers op dit moment.

Werken via Job Invest

Job Invest heeft een hele hoop vacatures in allerlei verschillende sectoren en branches. Sinds 2008 zijn ze uitgegroeid tot een van de grootste arbeidsbemiddelaars van Noord-Brabant: dat wil zeggen dat zij altijd wel één of meer openstaande vacatures hebben binnen jouw interesses of skills.

Job Invest heeft momenteel ook een gave actie lopen. Als jij je gegevens achterlaat op deze actiepagina, maak je namelijk kans op mooie prijzen zoals een gloednieuwe televisie of bluetooth speaker. Wie weet ben jij binnenkort een nieuwe baan én een toffe prijs rijker!

  • Bekijk hier de openstaande vacatures van Job Invest.

Juridische vacatures: werken bij VDT Advocaten

VDT Advocaten gelooft in moderne juridische dienstverlening, waarin je investeert in de relaties met je klanten. Dat zijn bij VDT Advocaten bijna altijd MKB-ondernemers. VDT Advocaten biedt uiteraard juridische dienstverlening die ondernemers te hulp schiet als er brand is uitgebroken. Maar wat zij vooral anders doen, is ondernemers helpen juridische problemen voor te blijven. Dat vereist teamgeest en een ondernemende en proactieve houding. Dat is veel slimmer en zinniger. En dus leuker. Past deze overtuiging bij jou en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de juridische sector? Bekijk dan eens deze vacatures.

De ideale vakantiebaan met veel verantwoordelijkheid

En dan even totaal iets anders! Ben jij op zoek naar een toffe vakantiebaan met veel verantwoordelijkheid? En lijkt het jou leuk om samen te werken met je beste maat, partner in crime of je BFF? Dan is dit wellicht wat voor jou (of jullie). SilentDisco.xxx is namelijk op zoek naar twee ‘koptelefoon eindbazen’ die Tilburg en omstreken willen voorzien van de stilste, maar meest legendarische feestjes. Meer weten? Check onderstaande vacature.

Staalidee zoekt verschillende nieuwe collega’s

Staalidee is een jong bedrijf met een leuke oorsprong: zij zijn namelijk van origine begonnen met het maken van prachtige staldeuren. Toen ze steeds vaker de vraag kregen om maatwerk te leveren op het gebied van interieur, zijn ze zich daar steeds meer op gaan focussen. Nu kun je bij Staalidee terecht voor gave industriële meubelonderdelen. Om klanten te blijven voorzien in hun interieurdromen, zoekt Staalidee versterking voor de volgende functies:

De Voltage zoekt versterking van het team

Woon je in Tilburg, dan is de kans heel groot dat je De Voltage kent. Na een lange periode waarin zij geen gasten mochten ontvangen, draait De Voltage nu weer op volle toeren. Daarom kunnen zij wel wat versterking gebruiken, zowel in fulltime als parttime functies. Je checkt ze hier:

Werken bij Bowls and Dishes

Bowls and Dishes is een mooie werkgever uit Berkel-Enschot, op een kwartier fietsafstand van het centrum van Tilburg. Je kunt Bowls and Dishes kennen van de houten serveerplanken en de leuke borrelschaaltjes. Daarnaast bestaat een groot deel van het assortiment uit mooie kookboeken van bekende top-chefs, zoals Yotam Ottolenghi en Jamie Oliver. Bowls and Dishes is een 100% Tilburgs bedrijf en blijft succesvol groeien. Daarom zijn ze op zoek naar versterking van het team in de volgende functies:

Meer vacatures

Zit hier niets voor jou tussen? Gelukkig staat onze vacaturebank nog vol met vacatures in allerlei andere sectoren. En als je op de hoogte gehouden wil worden van de nieuwste vacatures, abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacaturenieuwsbrief.

Gratis Vacaturenieuwsbrief

Ontvang elke dag (gratis) de nieuwste vacatures uit Tilburg per e-mail. Vul hier jouw e-mailadres in: