Nieuws

vacatures
Let op! Dit artikel is al 345 dagen oud en wellicht niet meer relevant

De leukste vacatures in Tilburg: financieel medewerker, logistiek & horeca

Wist je dat er meer dan tweehonderd vacatures in de regio Tilburg in onze vacaturebank staan? Daar moet dus zeker iets tussen staan voor jou! Elke week lichten wij er een paar van de leukste uit. Met deze week vacatures in de financiële en logistieke sector én een aantal horeca toppers. 

Financieel medewerker

MamaLoes BabySjop zoekt financieel medewerker

Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende functie binnen een sterk groeiend en jong bedrijf? Bij MamaLoes BabySjop zijn ze op zoek naar een financieel medewerker. Je krijgt een uitvoerende en ondersteunende rol op de afdeling financiële administratie, met kansen om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen. Bekijk hier de complete vacature.

DMG zoekt een medewerker financiële administratie (Waalwijk)

Ben jij toe aan een tweede stap in jouw loopbaan en wil je een functie bij een dynamische retailorganisatie? Bekijk dan snel de openstaande vacature bij DMG. Zij zijn op zoek naar een medewerker financiële administratie voor de divisie Keukens afdeling Finance & Control.

Factorium Podiumkunsten zoekt financieel medewerker

Wil jij ook werken voor het leukste cultuurhuis van Nederland in een prachtig pand? Factorium is op zoek naar een financieel medewerker! Je werkt tussen een mooie groep creatieve en bevlogen collega’s met hart en ziel voor de organisatie. Benieuwd naar de functie? Check hier de hele vacature.

Ook nog interessant:

Logistiek

MediaMarkt zoekt een medewerker logistiek (13-32 uur)

Ben jij op zoek naar een parttime functie in de logistiek? En heb jij nog niet veel ervaring, maar ben je wel klantvriendelijk en enthousiast? Bekijk dan eens de vacature voor medewerker logistiek bij de MediaMarkt.

Kinderkleding Groep zoekt een logistiek medewerker

Ook leuk als je op zoek bent naar een baan in de logistiek: de functie als logistiek medewerker bij Kinderkleding Groep. Het bedrijf aan de Aresstraat 3 biedt jou een leuke en actieve baan binnen een gezellig team. Zowel parttime als fulltime is mogelijk! Benieuwd naar de volledige functiebeschrijving? Kijk dan even hier.

Justlogic B.V. zoekt een allround logistiek medewerker

Bij Justlogic B.V. kun je terecht voor een leuke baan als logistiek medewerker. Zowel voor een langere tijd als voor de vakantieperiode. Jij zorgt er 32 tot 40 uur per week voor dat het logistieke proces in goede banen verloopt. Daarnaast heeft Justlogic B.V. nog veel meer leuke logistieke vacatures openstaan. Bekijk ze hier allemaal!

Verder:

Horeca

EVE Tilburg zoekt een topper voor in de bediening/bar

Lijkt het je leuk om op een van de nieuwste en meest spraakmakende horecalocaties van Tilburg te werken? EVE Tilburg is op zoek naar toppers voor inde bediening of achter de bar. Zowel parttime als fulltime is mogelijk, zolang je maar minimaal acht uur per week beschikbaar bent. Lees hier meer informatie.

De Beren is op zoek naar runners

Restaurant De Beren aan het Olympiaplein is de afgelopen weken flink verbouwd. Voor het nieuwe restaurant zijn ze nu op zoek naar runners. Jij zorgt ervoor dat gasten krijgen waar ze voor komen. Wil jij direct solliciteren? Klik dan even verder!

Grill-ig is op zoek naar enthousiaste vakantiekrachten

Op zoek naar een zomerbaantje in de horeca? Dan ben je bij Grill-ig aan het juiste adres. Zij zijn op zoek naar werknemers voor de bediening, afwas en voor in de keuken. Wil je meer weten over de functies en over Grill-ig zelf? Kijk dan hier.

Verder:

Reageer op dit bericht