Nieuws

de leukste vacatures in Tilburg
Let op! Dit artikel is al 1398 dagen oud en wellicht niet meer relevant

De leukste vacatures in Tilburg: horeca, Efteling en vrijwilligerswerk

Ben jij opzoek naar een nieuwe baan? Ook deze week hebben we weer de leukste vacatures in Tilburg voor je op een rijtje gezet. Altijd al commerciële ambities gehad en dit willen combineren met de horeca? Geen commerciële ambities maar wel ambities in de horeca? Mee helpen aan de beleving in de Efteling? Of haal jij al je energie uit vrijwilligerswerk? Check dan snel onderstaand overzicht en wie weet staat jouw nieuwe baan er wel tussen!

Wijnbar Cru zoekt een commerciële bar medewerker

Naast het uitserveren van topwijnen, ben je bezig met social media en organiseer je leuke evenementen. Je verricht niet alleen barwerkzaamheden, maar maakt ook kleine gerechten (charcuterie, kaasplanken, etc.) en bent verantwoordelijk voor het (samen) opruimen van de zaak aan het einde van je dienst. Bekijk hier de vacature.

Horecatoppers

Altijd al in de horeca gewerkt maar op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of juist de ambitie om in de horeca te beginnen? Wij hebben een paar vacatures op een rijtje gezet.

Efteling

De Efteling, een wereld vol wonderen en misschien wel jou toekomstige werkplek. Hieronder een aantal vacatures.

Vrijwilligers

Bekijk hier een aantal vrijwilligersvacatures in Tilburg.

Vacatures in de regio

Dit is slechts een kleine greep uit de vacatures die op Tilburg.com staan. Ben je benieuwd naar de andere vacatures die op de site staan? Bekijk dan de volledige vacaturebank!

Ben je een bedrijf uit de regio Tilburg en ben je op zoek naar personeel? Dan kun je op Tilburg.com een vacature plaatsen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het online formulier in te vullen en wij plaatsen het voor je op de site.

Reageer op dit bericht