De leukste vacatures in Tilburg: marketing, communicatie & sales

marketing

Een nieuwe week, een nieuwe lading vacatures! Speciaal voor alle werkzoekenden op het gebied van marketing, communicatie en sales hebben wij deze week een mooi overzicht gemaakt. Benieuwd bij welk bedrijf jij online en offline nieuwsberichten kan gaan schrijven/vormgeven, waar je een advertentiestrategie kan gaan ontwikkelen of waar je als accountmanager leuke klanten kan gaan bezoeken? Lees dan even verder.

Marketing/communicatie

Tilburg Trappers zoekt een marketing- en communicatiemedewerker

Ben jij gek op sport (en met name ijshockey) en ben je op zoek naar een baan in marketing en communicatie? Let dan goed op! Tilburg Trappers is dan misschien wel op zoek naar jou. Als (parttime) marketing- en communicatiemedewerker ben je onder andere verantwoordelijk voor het uitdragen van het PR beleid, het opstellen van online en offline nieuwsberichten, het uitzetten van marketingacties en het ondersteunen van de sales afdeling op het gebied van communicatie.

Ben je nieuwsgierig geworden en benieuwd waar en hoe je kunt solliciteren? Check dan even de complete beschrijving.

De Mandemakers Groep (DMG) zoekt een SEA advertising specialist

Ben jij op zoek naar een volgende stap in jouw carrière, ben je analytisch sterk, innovatief, zelfstandig, maar ook goed in teamverband? Dan biedt DMG jou de kans om aan de slag te gaan als advertising specialist. Als SEA advertising specialist bewaak, verfijn en monitor je de advertentie strategie binnen verschillende advertentieplatformen zoals Adwords, Bing, Facebook en Doubleclick. Je maakt hiermee deel uit van een jong en enthousiast Digital team.

Wil jij graag een volgende stap zetten in jouw carrière en meer weten of de functie bij DMG. Check dan even deze pagina.

Van Asten zoekt een vormgever/desktoppublisher

Klinkt het vormgeven van folders, social media berichten en digitale banners jou als muziek in de oren? Dan is de vacature bij Van Asten Babysuperstore voor jou misschien wel interessant. Voor 24 tot 32 uur per week is het bedrijf aan de Ringbaan-Zuid op zoek naar een vormgever/DTP’er.

Wil je weten wat de functie-eisen zijn en bij wie je kunt solliciteren? Bekijk dan de volledige vacaturetekst hier.

Sales

Tilburg.com zoekt een junior accountmanager

Misschien heb je het al voorbij zien komen, maar wij zijn op zoek naar een junior accountmanager! Ben jij (net zoals wij) gek op Tilburg en wil je graag deel uit maken van een topteam van community managers, redacteuren en marketeers? Dan ben je aan het goede adres. Als junior accountmanager bij Tilburg.com is geen dag hetzelfde. Relatiemanagement, acquisitie, marketing, netwerken: je krijgt er allemaal mee te maken.

Ben jij reuze benieuwd geworden naar de complete omschrijving én wat jij moet doen om deel van ons team uit te maken? Lees hier dan even verder.

Wedding Company zoekt een accountmanager

Op zoek naar een parttime functie als accountmanager? En lijkt het je wel wat om mee te denken over de mooiste dag uit iemands leven? Dan heeft de Wedding Company misschien wel een leuke baan voor jou. Het bedrijf is op zoek naar een gedreven accountmanager waarbij flexibiliteit een pre is.

Wil je graag meer informatie over de vacature? Kijk dan even hier.

Max ICT zoekt een accountmanager MKB

Max ICT, een zakelijk online aanbieder van computerproducten, is door aanhoudende groei op zoek naar een accountmanager. Ze zijn op zoek naar iemand die wil werken in een jong en groeiend team en beschikt over een commerciële en zelfstandige instelling. Onder je belangrijkste taken vallen het beheren van een zakelijke klantengroep, opstellen van offertes, werven van nieuwe klanten en het maken en beheren van accountplannen.

Wat de precieze functie-eisen zijn en wat voor soort dienstverband je kunt verwachten lees je hier.

En dan deze nog

Vacatures in de regio

Dit is slechts een kleine greep uit de vacatures die op Tilburg.com staan. Ben je benieuwd naar de andere vacatures die op de site staan? Bekijk dan de volledige vacaturebank!

Ben je een bedrijf uit de regio Tilburg en ben je op zoek naar personeel? Dan kun je op Tilburg.com een vacature plaatsen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het online formulier in te vullen en wij plaatsen het voor je op de site.