Nieuws

leukste vacatures
Let op! Dit artikel is al 766 dagen oud en wellicht niet meer relevant

De leukste vacatures in Tilburg: van sales supply engineer tot verhuizer

We kunnen ons zomaar voorstellen dat je deze week meer aan vakantie denkt, dan aan werk. Toch zijn er genoeg bedrijven die hard op zoek zijn naar personeel. Dus doe jezelf een plezier en kijk even tussen de leukste vacatures van deze week. Misschien zit er een toffe nieuwe functie voor je bij.

Sales supply engineer

im | innovating levert een compleet pakket van leerlooierij- en leerbewerking- machines, bijbehorende onderdelen, service- en onderhoudscontracten, maar ook turn-key projecten. Zij zijn momenteel op zoek naar een sales supply engineer. In een notendop: je zorgt ervoor dat het magazijn op orde is, je beheert de webshop, bewaakt de voorraad, stel periodiek mailings op naar klanten en benadert via e-mail en telefoon potentiële nieuwe klanten.

  • Contract: zeven maanden (met uitzicht op vast)
  • Uren: fulltime
  • Werkplaats: Dongen
  • Check de volledige vacature

Meer soortgelijke functies

Handen uit de mouwen

Steek jij graag de handen uit de mouwen? Dan zijn er een aantal werkgevers heel hard op zoek naar jou. Zo heeft de Beekse Bergen tien superleuke functies uitstaan. Ook de Efteling zoekt harde werkers voor in het attractie-, hotel- en vakantiepark. En als horeca jou wel leuk lijkt, check dan eens één van de 63 (!!) horecavacatures die bij ons online staan.

Meer in deze categorie

Vacatures in Tilburg

Staat jouw ideale vacature er niet bij? Maar ben je wel op zoek naar een leuke job in Tilburg? Zorg dan dat je je inschrijft voor onze dagelijkse vacaturenieuwsbrief. Je ontvangt dan elke dag een mail met nieuwe vacatures bij ons op de website. Inschrijven kan hieronder!

Gratis Vacaturenieuwsbrief

Ontvang elke dag (gratis) de nieuwste vacatures uit Tilburg per e-mail. Vul hier jouw e-mailadres in:

Reageer op dit bericht