Nieuws

de leukste vacatures
Let op! Dit artikel is al 322 dagen oud en wellicht niet meer relevant

De leukste vacatures: starters, het goede doel en online

In de week dat Sinterklaas met een lege pakjesboot terug naar Spanje vaart, strooien wij met de leukste vacatures in plaats van pepernoten of cadeaus. We hebben weer een mooie selectie gemaakt uit onze vacaturebank en deze – in rijm – onder elkaar gezet. Check snel het onderstaande overzicht en wie weet zit jij voor komend jaar gebakken!

foto: Pexels

Voor de starter

Sta jij nog aan het begin van jouw loopbaan? The Sting is op zoek naar een trainee payroll specialist, dus schrijf ze aan. Is het halen van je groot rijbewijs een beter idee? Word dan bijrijder / leerling-chauffeur bij DMG. Of ben jij dat jonge e-commerce talent? Zet je dan in voor JohnBeerens.com en de online groei van hun assortiment.

Aan de slag voor een goed doel

Al volop bezig met de kerstgedachte? Inloophuis Midden-Brabant zoekt een pittige tante met superkrachten. Je kunt ook aan de slag als receptionist / administratief medewerker voor het Rode Kruis of als vrijwillig medewerker bij VluchtelingenWerk Zuid-Nederland vluchtelingen helpen met hun nieuwe thuis.

Online

Zeg jij tegen wat extra uurtjes online geen nee? Solliciteer dan voor de functie van medewerker online marketing, PHP-backend webdeveloper of medewerker customer service bij Max ICT. Bevalt de online marketing jou wel? Misschien werk jij dan binnenkort wel bij Montel.

Is dit meer iets voor jou?

Van deze baan zijn er niet vele. Solliciteer bij Kroonstadsupport en wie weet monteer jij binnenkort zonnepanelen. Sta jij liever aan het hoofd op de afdeling horeca en food? Laat Hema dan zien hoe jij dat doet. In onze vacaturebank staat voor ieder wat wils. Ga jij aan de slag als archief assistent bij Regionaal Archief of bij Connexie als sociaal wonder met rekenskills?

Vacatures in de regio

Dit is slechts een kleine greep uit de vacatures die op Tilburg.com staan. Ben je benieuwd naar de andere vacatures die op de site staan? Bekijk dan de volledige vacaturebank!

Ben je een bedrijf uit de regio Tilburg en ben je op zoek naar personeel? Dan kun je op Tilburg.com een vacature plaatsen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het online formulier in te vullen en wij plaatsen het voor je op de site.

Reageer op dit bericht