De leukste vacatures van Tilburg: (horeca)management, zorg, onderwijs & bijbaantjes

vacatures

Nieuwe week, nieuwe kansen! Zo ook op professioneel gebied. In onze vacaturebank vind je bijna tweehonderd vacatures uit Tilburg en omgeving. Genoeg keuze dus voor studenten, starters én iedereen die graag een nieuwe stap zet in zijn of haar carrière. Ook deze week lichten wij weer een paar van onze toppers uit, met deze week: horecamanagement, zorg, onderwijs en bijbanen. 

Horecamanagement

Ben je toe aan een nieuwe stap in jouw (horeca) carrière? Dan hebben we een aantal leuke managementfuncties voor je:

  • Jamie Oliver’s Pizzaria Tilburg zoekt een supervisor bediening
    Ben jij oprecht? Gepassioneerd? Heb je leidinggevende ervaring? En wil jij onderdeel uitmaken van een gezellig en gemotiveerd team? Dan is de bovenstaande vacature misschien wel iets voor jou!
  • Beekse Bergen zoekt een management assistent horeca en merchandise
    Zoek jij een baan waarbij je werkzaamheden, agenda’s en afspraken beheert? Een baan waarbij je helpt met het organiseren van feesten en bijeenkomsten? En ben je toevallig servicegericht en stressbestendig? Kijk dan even verder bij de bovenstaande vacature.
  • Café Bolle zoekt een floormanager
    Stuur jij graag collega’s aan, zie jij overal verkoopkansen in, heb je ervaring in de horeca én ben je communicatief vlot? Dan denken wij dat solliciteren als floormanager bij Café Bolle een heel goed idee is. Klik voor de volledige beschrijving op de link hier boven.

Check voor meer managementfuncties onze vacaturebank.

Zorg & onderwijs

Ook op het gebied van zorg en onderwijs zijn er een aantal leuke vacatures in Tilburg. Wil jij aan de slag op een weekendschool? Of misschien als pedagogisch medewerker sporten met kinderen? Lees dan verder.

  • Outdoor-BSO Warande zoekt een pedagogisch medewerker (buiten)sport
    Bij deze parttime functie biedt je kinderen tussen de 4 en 13 jaar oud sportieve activiteiten aan op het terrein van de BSO, HC Tilburg of in de omliggende bossen. Ben je benieuwd aan welke voorwaarden je moet voldoen? Klik dan even verder.
  • IMC Weekendschool zoekt een jaarcoördinator
    Wil jij onderdeel uitmaken van een ambitieuze stichting die staat voor onderwijsvernieuwing? En sta jij sterk voor een grote groep leerlingen tussen de 10 en 14 jaar? Dan is deze functie (26 uur p.w.) misschien iets voor jou.

Bijbanen

Je zit nog op school, maar je wilt wel graag wat extra geld verdienen. Met het oog op de zomervakantie hebben wij daarom een aantal leuke bijbanen voor je op een rijtje gezet.

  • Pathé Tilburg zoekt een service employee
    Altijd al eens in een bioscoop willen werken? Grijp dan nu je kans. Als service employee bij Pathé zorg je dat het de bezoeker aan niets ontbreekt. Of het nu een kinderfeestje is of een première avond van James Bond, jij hebt altijd een glimlach op je gezicht. Meer weten? Check de link hierboven!
  • Arbie’s Beachhouse & Strandbad zoekt een cafetariamedewerker
    Wil jij extra geld verdienen in een heerlijk zomerse omgeving? Dat kan bij Arbie’s Beachhouse & Strandbad! Bekijk bovenstaande vacature voor meer informatie.
  • Beekse Bergen zoekt een keukenmedewerker
    Heb je een passie voor koken en lijkt het je leuk om professionele koks te assisteren in Vakantiepark Beekse Bergen? Ben je flexibel inzetbaar en gastgericht? Dan is de bovenstaande vacature misschien iets voor jou. Benieuwd naar andere vacatures bij de Beekse Bergen? Check dan even deze link.
  • Mise en Place zoekt horecatoppers voor festivals
    Ben jij een enthousiaste, flexibele student die graag iets wil bijverdienen in de horeca? Dan heeft Mise en Place een hele leuke bijbaan voor jou, waarbij je kunt werken op festivals zoals Extrema, Decibel en Lowlands.

Uiteraard zijn er nog veel meer bijbaantjes in Tilburg. Mocht je daarom op zoek zijn, kijk dan even hier.

Vacatures in de regio

Dit is slechts een kleine greep uit de vacatures die op Tilburg.com staan. Ben je benieuwd naar de andere vacatures die op de site staan? Bekijk dan de volledige vacaturebank!

Ben je een bedrijf uit de regio Tilburg en ben je op zoek naar personeel? Dan kun je op Tilburg.com een vacature plaatsen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het online formulier in te vullen en wij plaatsen het voor je op de site.