De leukste vacatures van Tilburg: logistiek, administratie & horeca

leukste vacatures

Wist je dat wij op dit moment meer dan 200 vacatures in Tilburg en omgeving in onze vacaturebank hebben staan? Genoeg om uit te kiezen dus! Ben je op zoek naar een leuke baan, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Geen nood, wij helpen je verder. Ook deze week hebben we weer de leukste vacatures voor je op een rijtje gezet. Met deze keer vacatures in de logistiek, administratie & horeca. 

Logistiek

MijnPIN zoekt logistiek medewerker

Ben jij flexibel, collegiaal en heb je relevante ervaring binnen de logistiek? Dan is MijnPIN misschien wel op zoek naar jou! De kleine, snelgroeiende importeur en distributeur van mobiele betaaloplossingen in Nederland en België is namelijk op zoek naar een logistiek medewerker voor 20 uur per week. Ben je benieuwd naar de precieze werkzaamheden of wil je meteen gaan solliciteren? Check dan hier de vacature.

Meer vacatures in de logistiek

Administratie

Kolibrie HRM zoekt een administratief medewerker

Wil jij een administratie registreren, beheren, verwerken en digitaliseren? Heb je een MBO+ of HBO werk- en denkniveau? En ben je 32 uur beschikbaar? Kolibrie HRM is op zoek naar een administratief medewerker HR en misschien is deze baan dan wel iets voor jou! Kolibrie is dé specialist op het gebied van Payroll, HRM, werving en selectie voor de horecabranche. Wil je meer lezen over de vacature? Kijk dan snel hier.

Meer administratieve vacatures

Horeca

Arbie’s Beachhouse & Strandbad zoekt zelfstandig werkend kok

Arbie’s Beachhouse & Strandbad is op zoek naar een zelfstandig werkend kok die flexibel inzetbaar is. Dus: heb jij geen 9 tot 5 mentaliteit, ben je meedenkend en oplossingsgericht en heb je ervaring in het vak? Dan ben jij de persoon die zij zoeken! Wil je meer weten over Arbie’s en de functie? Of wil je meteen solliciteren? Bekijk dan hier de hele vacature.

Meer vacatures in de horeca

Vacatures in de regio

Dit is slechts een kleine greep uit de vacatures die op Tilburg.com staan. Ben je benieuwd naar de andere vacatures die op de site staan? Bekijk dan de volledige vacaturebank!

Ben je een bedrijf uit de regio Tilburg en ben je op zoek naar personeel? Dan kun je op Tilburg.com een vacature plaatsen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het online formulier in te vullen en wij plaatsen het voor je op de site.