Nieuws

leukste vacatures
Let op! Dit artikel is al 655 dagen oud en wellicht niet meer relevant

De leukste vacatures van Tilburg: werken bij de gemeente, Willem II, Beekse Bergen en meer

Is jouw goede voornemen om dit jaar een carrière switch te maken? Goed nieuws voor jou, want wij helpen je een handje met het vinden van je nieuwe baan! We hebben deze week de 5 leukste vacatures uit onze Tilburgse vacaturebank op een rijtje gezet. 

De leukste vacatures van Tilburg

  • Gemeente Tilburg zoekt een adviseur energietransitie

Kijk, dat staat toch wel even lekker op je cv: werken bij de beste overheidsorganisatie van Nederland! Gemeente Tilburg werkt hard om een klimaatbestendige stad te zijn waarbij de transitie naar duurzame energie centraal staat. Wil jij daar jouw steentje aan bijdragen? Check dan zeker deze vacature!

  • Willem II zoekt een assistent manager veiligheid en facilitair 

Werken bij dé voetbaltrots van Tilburg? Ben jij op zoek naar een veelzijdige baan in een sportieve omgeving? Dan is werken bij Willem II jou op het lijf geschreven! WerkTalent is op zoek naar een assisitent manager veiligheid en facilitair voor Willem II.

  • First Impression zoekt een junior customer service medewerker

Vind jij het leuk om klanten te woord te staan en ben je een kei in oplossingsgericht denken? Heb jij affiniteit voor de audiovisuele sector en ben je stressbestendig? Lees dan verder, want dan is de vacature Customer Service medewerker bij First Impression zeker iets voor jou!

  • Beekse Bergen zoekt een medewerker technische dienst

Ben jij een handige Harrie en lijkt het je leuk om in de bosrijke omgeving van de Beekse Bergen te werken? Dan is deze functie op jouw lijf geschreven. Heb jij een technische opleiding op MBO niveau? En heb je al enkele jaren in een servicedienst? Check dan deze vacature.

  • Diamant-groep zoekt een inkoopadviseur

Voel jij je thuis in bestuurlijke inkoopprocessen en heb je relevante kennis en ervaring met (Europese) aanbestedingswetgeving? En lijkt het jou leuk om te werken bij een Tilburgs leerwerkbedrijf? Bekijk dan zeker deze uitdagende functie van de Diamant-groep.

Meer vacatures

Zit dé functie er voor jou nog niet bij? Check dan eens de andere 121 vacatures die momenteel online staan in onze vacaturebank. Staat jouw ideale vacature er niet bij? Maar ben je wel op zoek naar een leuke job in Tilburg? Zorg dan dat je je inschrijft voor onze dagelijkse vacaturenieuwsbrief. Je ontvangt dan elke dag een mail met nieuwe vacatures bij ons op de website. Inschrijven kan hieronder!

Gratis Vacaturenieuwsbrief

Ontvang elke dag (gratis) de nieuwste vacatures uit Tilburg per e-mail. Vul hier jouw e-mailadres in:

Reageer op dit bericht