Nieuws

Let op! Dit artikel is al 1374 dagen oud en wellicht niet meer relevant

De Melksnor nieuwste Rabo Starter van het Kwartaal

Een passie voor eten, ondernemersgeest en een powervrouw. Dat typeert Lotte van den Anker van de Melksnor. In december 2014 bedacht zij haar concept, in januari 2015 werd haar Citroën HY uit 1970 omgebouwd tot originele food truck en inmiddels draait De Melksnor op volle toeren. De Melksnor is op 16 juni verkozen tot 5e Rabo Starter van het Kwartaal Zij nam de prijs in ontvangst in het vernieuwde Ontmoetingscentrum van de Rabobank in Tilburg.

Gezonde levensstijl

Een gezonde levensstijl is een trend die steeds meer een gewoonte wordt. En Nederlanders eten gemiddeld 22 liter yogurt per jaar. De Melksnor springt hierop in met oer-Hollandse boeren- en frozen yoghurt en yoghurtshakes. Lotte werkt uitsluitend met biologische, duurzame en streekproducten en haar motto is ‘Eerlijk is heerlijk!’. ‘Met mijn food truck verzorg ik mobiele (bedrijfs)catering en sta ik op festivals. De lijst met festivals wordt groter, daar ben ik ontzettend blij mee. En nog blijer word ik van de reacties van klanten die mijn producten proeven. Ze komen vaak bij me terug’, straalt Lotte. Volgend weekend is de Melksnor te vinden op Festival Mundial. Een prachtige thuiswedstrijd voor de Melksnor en een mooie kans voor het Tilburgse publiek om te komen proeven. De Melksnor is ook te volgen via www.de-melksnor.nlwww.facebook.com/demelksnor of www.instagram.com/demelksnor.

De twee andere genomineerde bedrijven voor de Rabo Starter van het Kwartaal verkiezing waren Sander Overweg van  restaurant De Houtloods (Spoorzone) en Luc Jacobs en Patrick Slippens van  Booth-Rent.

Starters ondersteunen

Rabo Starter van het Kwartaal is een initiatief van Rabobank Tilburg en omstreken. Met deze verkiezing geeft zij starters een extra zetje in de rug. De drie genomineerden worden uitgenodigd om hun bedrijf op een originele manier te presenteren. De presentatie, originaliteit van het idee en toekomstbestendigheid van het bedrijf zijn enkele elementen waarmee de genomineerden de jury kunnen overtuigen. De winnaar ontvangt een pr-boost in de lokale media.

Reageer op dit bericht