Nieuws

fotospots
Let op! Dit artikel is al 367 dagen oud en wellicht niet meer relevant

De mooiste spots om foto’s te maken tijdens de Tilburgse kermis

Buiten het feit dat de Tilburgse kermis tien dagen lang feest is voor jong en oud, levert het ook hele mooie foto’s op. Door vele knipperende lichtjes, indrukwekkende attracties, mooie mensen en de goede vibe worden er jaarlijks tienduizenden foto’s gemaakt tijdens de kermis. Benieuwd vanaf welke plekken je de mooiste foto’s maakt? Wij zetten ze op een rijtje.

Neem je fotocamera en telefoon zeker mee tijdens de kermis. Heb jij toffe foto’s gemaakt? Zet ze dan op Instagram, gebruik de #ditistilburg en #tilburgsekermis en misschien zie je jouw foto wel terug op ons Instagram-kanaal.

De mooiste spots om foto’s te maken

Maar waar maak je nu de allergaafste foto’s? U vraagt, wij draaien!

Het uitzicht tussen Pieter Vreedeplein en de Heuvel

heuvel-kermis

Ter hoogte van bioscoop Pathé maak je schitterende foto’s van de kermis. Met de Sint-Jozefkerk als prominente en herkenbare plek in de skyline van de stad, kiezen veel fotografen ervoor om het gebouw samen met kermisattracties op de foto te zetten. Vinden wij leuk!

NS-plein

ns-plein

Op het NS-plein komt dit jaar een Tiroler dorp te staan. Naast het eten van heerlijke bratwursten kun je hier ook mooie foto’s maken. Vanaf dit punt kun je namelijk prima richting de Heuvel, Spoorzone en Besterd kijken. Noem het een ‘drie-gebieden-punt’.

Kruispunt Spoorlaan

spoorlaan-kruispunt

Vanaf het kruispunt op de Spoorlaan kun je schitterende foto’s maken met nóg een prominent gebouw in de skyline van Tilburg op beeld: namelijk het Interpolisgebouw.

De Katterug

katterug

Vanaf de Katterug (je weet wel, dat appartementencomplex over de Paleisring) maak je prachtige foto’s van de kermis. Moet je wel geluk hebben dat één van de bewoners je binnenlaat om een foto vanaf de promenade te laten schieten. Als noodoplossing zou je ook vanaf het bovenste parkeerdek van de Emma-passage foto’s kunnen maken.

Hoge attracties

toren

Er staan verschillende hoge attracties op de kermis en dat geeft misschien wel het beste uitzicht. Bij The Tower op bovenstaande foto moet je wel opschieten. Na een seconde of dertig genieten van het uitzicht, val je namelijk met een noodgang naar beneden. Mocht je niet zo’n held zijn: ook vanuit het reuzenrad kun je schitterende foto’s maken.

Taste! Sky High

sky-high

Heb jij gereserveerd voor Taste! Sky High? Vergeet dan vooral je camera niet mee te nemen. Vanaf hier maak je namelijk schitterende foto’s van de kermis. Momenteel is Taste! Sky High helemaal vol gereserveerd. Wil jij alsnog kans maken op een tafeltje? Blijf dan de Facebook-pagina van Taste! in de gaten houden.

Dinner in the Sky/ Concert in the sky

dinner in the sky

Heb jij gereserveerd voor Dinner in the Sky of een Concert in the Sky gewonnen? Dan kun jij gegarandeerd extreem mooie foto’s van de kermis maken. Je wordt namelijk naar ongekende hoogte getakeld (zie bovenstaande foto).

Alles over Kermis Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, alle attracties, de mooiste foto’s en alle praktische info over de Tilburgse Kermis:

Reageer op dit bericht