Nieuws

generatie
Let op! Dit artikel is al 210 dagen oud en wellicht niet meer relevant

De Nieuwe Vorst zoekt nieuwe generatie programmamakers met wilde ideeën!

De Nieuwe Vorst is op zoek naar Krakers, een jonge generatie Tilburgers met wilde ideeën die letterlijk het theater gaan kraken. Dus kom maar op met die vreemde programma plannen, onderwerpen-die-absoluut-gehoord-moeten-worden en nooit-eerder-vertoonde avonden! 

Over de Nieuwe Vorst

De Nieuwe Vorst is een theater, zo een met voorstellingen en mensen die naar voorstellingen komen kijken. Maar dan niet met van die Shakespeare achtige theater dingen, of mensen in stropdassen. De kans is groter dat je terecht komt bij een lifestyle opera over kapitalisme-moeheid, je een kaleidoscopische dansvoorstelling ziet of op een opblaaskrokodil naar verhalen zit te luisteren in de achtertuin terwijl je een speciaal biertje drinkt. Dus laat het woord theater maar even achterwege.

De Nieuwe Vorst is een plek voor experimenteel werk, ongehoorde verhalen en vreemde vertoningen. Een plek waar dingen gebeuren die ergens anders geen plaats krijgen en bovenal een huis dat een podium wil bieden aan Tilburgers met een vet idee.

Geen idee is te gek

Dus kom maar op met die gekke ideeën! De Nieuwe Vorst zoekt de nieuwe generatie (Tilburgse) krakers die letterlijk het theater gaan kraken, tegen heilige huisjes aan willen schoppen en culturele leegstand tegen willen gaan.

Van een debatavond over iets waar jij je #BOOS over maakt, een rave in de kelder, een Stranger Things marathon in de tuin tot een vrijdagje vreemde vogels tellen op het dak.

Kraak je mee?

Daarnaast leren ze je hoe dat werkt, om zoiets te organiseren. Over programmeren, produceren, marketing en alle andere dingen die komen kijken bij een KRAAK. Kraak je mee? Mail jouw vette idee naar krakers@denieuwevorst.nl.

Reageer op dit bericht