De Piushaven laat zich van zijn beste kant zien

Piushaven in Beweging en Dag van de Bouw zorgen voor een verrassende dag in de Piushaven

Op zaterdag 1 juni bruist het weer volop in de Piushaven.  Op die dag vinden er 2 evenementen tegelijk plaats; Piushaven in Beweging en de Dag van de Bouw.  Deze evenementen vullen elkaar perfect aan en laten zo de diversiteit van de haven zien.

Piushaven in Beweging
Piushaven in Beweging wordt geïnitieerd door de Ondernemers Vereniging Piushaven en georganiseerd door de ondernemers uit de haven.  Op deze dag stellen zij hun deuren open en worden er allerlei activiteiten georganiseerd. Dit varieert van een flamenco workshop bij Doncurado, tot workouts door Axis Sportsclub, duikdemonstraties door Wetsports Divecenters, een bootcamp door Undici Keukens en een kano wedstrijd door Ontdek Tilburg. Deze dag zal de haven dus nog meer bruisen dan anders!
De activiteiten zijn gevarieerd, met een vleugje sportiviteit, maar vooral gericht op een gezellige dag in de haven waarbij er ook voldoende ruimte is voor een ontspannen drankje op een van de mooie terrassen of een vaartochtje door de haven heen.

Dag van de Bouw
De Waterlander van Stichting Tilburg te Water zal die dag rondvaren om geïnteresseerden in de Dag van de Bouw, georganiseerd door Van der Weegen en Triborgh, te vervoeren tussen de bouwplaatsen Havenmeester, De Werf en Villa Pastorie. Onder het genot van heerlijke versnaperingen kunt u nieuwkomer Villa Pastorie bezoeken om een indruk te krijgen van de bed & breakfast plannen. Tevens verzorgt Ontdek Tilburg een pendeldienst tussen De Werf en stadsstrand Nieuw Jeruzalem. Zowel de kinderen die de puzzeltocht volgen als de bezoekers van de Dag van de Bouw kunnen hier gebruik van maken.

Kortom; 1 juni wordt een dag vol bruisende activiteiten die zeker het bezoeken waard zijn!

Voor meer informatie: www.ovpiushaven.nl of www.piushaven.nl