De Prins Carnaval in D’n Haozenpot

Zaterdagavond werd in Udenhout tijdens het traditionele Prinsenbal de Prins Carnaval bekend gemaakt. D’n Haozenpot gaat het carnavalsseizoen 2013/2014 in met hetzelfde leidersduo als vorig jaar: Prins Rick d’n Urste met Adjudant Jelle. Samen met een voltallige Raad van Elf zal dit duo D’n Haozenpot gaan leiden tijdens carnaval met hun motto “Ut kan alle kaanten op!”.

Prins Rick heet 361 dagen per jaar Rick van Kempen; zijn adjudant is Jelle Snijders.

Bekendmaking
Tijdens een goed bezochte en gezellige avond in De Heksenkethel werd rond 23.00 uur begonnen met act. Deze had qua voorbereiding nogal wat voeten in de aarde, want het Prinsenbal bleek samen te vallen met de opnames van het bekende auto-programma Top Gear. Gelukkig konden vooraf de handen ineen geslagen worden wat resulteerde in een combinatie van carnaval en auto’s met als hoogtepunt de presentatie The Stig. Dat bleek natuurlijk te gaan om de Prins Carnaval van D’n Haozenpot:  Prins Rick I.

Ervaring
Nadat Rick van Kempen als Prins door de nieuwe voorzitter van Stichting Karnaval Udenhout, Wim van Kempen, geïnstalleerd was, stelde hij zijn Adjudant aan de vele aanwezigen voor. Net als in de voorgaande jaren is Jelle Snijders zijn Adjudant. Vervolgens riep Rick zijn leden van de Raad van Elf naar voren om hen te introduceren bij het publiek. Voor Prins Rick is het al weer zijn vierde jaar als Prins van D’n Haozenpot.

Rick van Kempen (29 jaar en zelfstandig ondernemer in groene elektra) is lang betrokken bij carnaval en D’n Haozenpot. Ook Jelle Snijders (27 jaar en interieurbeplanter) is geen onbekende meer in D’n Haozenpot.  Met hun Raad van Elf, bestuur en de vele vrijwilligers gaat D’n Haozenpot carnaval 2013/2014 vol vertrouwen tegemoet onder het motto ‘Ut kan alle kaanten op!’.