Smaak Karavaan: Het grootste openluchtrestaurant van Tilburg

In het laatste weekend van augustus slaat een bonte verzameling van 25 mobiele keukens haar kamp op in de Spoorzone en staat daar  garant voor een groot ludiek eetavontuur. Bakbrommers, stomende campers, gezonde vreetschuren op wielen en rollende BBQ’s: samen vormen zij het grootste openluchtrestaurant van Tilburg.

Deze culinaire hoogstandjes worden vergezeld door een breed scala aan bands en theateracts die samen met het Fontys Impressariaat Kunsten is geprogrammeerd. Muziek is er onder andere van The Black Marble Selection en Reservoir Dogs Band. Ook ontbreekt het niet aan een grote dosis vermaak in de vorm van jongleurs, obers op wielen, toneel en dans die je tijdens je culinaire ontdekkingsreis zullen verrassen.

Van varken aan het spit tot verse kreeft en van exotische gehaktbal tot vrolijke cupcake: voor iedere smaak is er een culinair avontuur te beleven op de Smaak Karavaan.

Iedereen is welkom, van Bourgondiër tot levensgenieter. De Smaak Karavaan is gratis toegankelijk en geopend op vrijdag 29 augustus 2014 (van 17:00 tot 01:00 uur), op zaterdag 30 augustus 2014 (van 13:00 tot 01:00 uur) en op zondag 31 augustus 2014 (van 13:00 tot 23:00 uur). De Smaak Karavaan vindt plaats op de Spoorzone in Tilburg, op vijf minuutjes wandelen vanaf Centraal Station Tilburg. Meer informatie, route-informatie en het volledige culinaire, muzikale en theaterprogramma is te vinden op www.smaakkaravaan.nl. Volg ons ook op facebook.com/smaakkaravaan.

smaak karavaan tilburg