Nieuws

Flagweek
Let op! Dit artikel is al 214 dagen oud en wellicht niet meer relevant

De stad kleurt rood-wit-blauw: Willem II supporters organiseren Flagweek

In navolging op het succes van de eerste Flagday van Willem II vorig seizoen, organiseren de supporters van Willem II dit jaar de Flagweek. De oproep is duidelijk: laat Tilburg in de week van zaterdag 3 augustus tot en met zaterdag 10 augustus rood, wit en blauw kleuren. De ontknoping staat op zaterdag 10 augustus op het programma met een Flagday voorafgaand aan de wedstrijd Willem II – Vitesse.

Terugblik

Vorig seizoen stond de eerste Willem II Flagday op het programma. Een traditie, die bij bevriende club Bristol City al langer in stand wordt gehouden, is geboren. Honderden supporters kwamen naar het centrum en namen hun vlaggen mee. De binnenstad kleurde rood, wit en blauw.

Flagweek

De supporters van Willem II denken nu nog groter: een flagweek. Hang de stad, je huis, je kantoor, het pand waar je werkt en/of je auto vol met Willem II attributen. Laat in de week van 3 t/m 10 augustus zien dat Willem II meer leeft dan ooit tevoren!

Deel je foto’s op social media met #FlagweekWillemII en maak kans op mooie prijzen die beschikbaar worden gesteld door Stichting KingZine en Willem II. Je maakt kans op de volgende prijzen:

  • Uitwedstrijd naar keuze met KingZine voor 2 personen.
  • Twee kaarten voor een thuiswedstrijd beschikbaar gesteld door Willem II.

Flagday

Voorafgaand aan de eerste thuiswedstrijd tegen Vitesse, staat de ontknoping van Flagweek op het programma. Verzamel op tijd met je vrienden bij Café de Kok (het hoofdpodium van Flagday) en neem je vlaggen mee om ze aan de gevel te bevestigen.

  • Café open: 15:00 uur
  • Officiële start Flagday: 16:30

Dresscode

Dresscode is deze dag rood-wit-blauw. De supporters van Willem II roepen dan ook alle Willem II supporters op om in het rood-wit-blauw Flagday en de thuiswedstrijd tegen Vitesse te bezoeken.

Laten we er een prachtig seizoen van maken!

Reageer op dit bericht