Nieuws

de thuin
Let op! Dit artikel is al 122 dagen oud en wellicht niet meer relevant

De Thuin strijkt neer met nieuw concept

Vanaf 3 juni zal iedere zondagmiddag het nieuwe concept neerstrijken in het centrum van Tilburg: De Thuin. Onder de stralende zon kun je in de achtertuin van BANK15 genieten van de beste disco, (deep) house en tech house. Lokaal DJ-talent krijgt hier ook de kans om zich te bewijzen. Even geen zin om te dansen? Dan kun je ook meedoen aan een creatieve activiteit of lekker een hapje eten.

Elke zondag hanteert BANK15 het BYOFood concept, waarbij jij als bezoeker je eigen eten kan meenemen of laten bezorgen. Dat wordt dus heerlijk dansen met een pizzapunt en een (kraft)biertje in je hand! Ook kun je jezelf wagen aan een gezeldschapspel. Wie daag jij uit met Twister? Bij De Thuin vind je de combinatie van een strandfeestsfeer met het achtertuingevoel, allemaal in de binnenstad van Tilburg. Dans op de muziek, speel een spel en drink een lokaal drankje op zondagmiddag.

Ruimte voor jouw initiatief

Met De Thuin laat BANK15 zien dat het ruimte geeft voor nieuwe initiatieven. Pioniers, creatieven en ambassadeurs krijgen hier de ruimte om nieuwe concepten uit te voeren voor een vernieuwende stad. “Doorzetten heeft gewerkt! Eindelijk krijg ik de kans een feestje in Tilburg te organiseren waar je op zondagmiddag kunt dansen buiten in de zon,” aldus organisator Pip Cloo. “BANK15 biedt een platform waarin je jouw ideeën kunt realiseren!”

Eerste editie van De Thuin

Schuif aan bij de lange tuintafels, leer nieuwe mensen kennen en geniet van de zon. Het mooiste van alles? Een deel van de drank opbrengst wordt weer geïnvesteerd in de maatschappelijke projecten van BANK15. Dus, proost op je karmapunten!

Op 3 juni is de eerste editie van De Thuin vanaf 15:00 uur. Kom jij een biertje drinken en dansen in de zon? Ontdek De Thuin en sluit hier je weekend goed af!

Reageer op dit bericht