De leukste Tilburgse cadeautips voor de feestdagen

Tilburgse cadeautips

De feestmaand staat weer voor de deur. Heb je echter nog geen idee wat je je vader, moeder, vriend, vriendin of wie dan ook cadeau moet geven? Geen paniek! In dit artikel vertellen we je wat de leukste cadeautips zijn, verkrijgbaar in Tilburg.

Hippe cadeaus

Ben je op zoek naar hippe Sinterklaas cadeautjes ? Ga dan eens langs bij TIEN. Daar verkopen ze cadeautjes voor een fijn prijsje. Je kunt er terecht voor mooie sieraden, boeken, kleding, plantjes en nog veel meer. Naast een restaurant is Eethuis Twintig ook een interieurzaak. Ze verkopen er de hipste cadeautjes.

Bioscoop

Gezellig een avondje bioscoop cadeau doen? Pathé heeft een cadeautip. Je kunt namelijk bij de Pathé zelf een giftcard samenstellen. Je bepaalt zelf het bedrag. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende designs, voor elke gelegenheid. Ook hebben Pathé en Puur Mercure samen een toffe actie lopen. Op vertoon van je bioscoopkaartje krijg je bij Puur Mercure een gratis portie heerlijke hemelse gehaktballetjes (dit geldt voor elke film). Maar ook bij Cinecitta en de Euroscoop verkopen ze natuurlijk cadeaubonnen.

Ontspanning

Ken je iemand die toe is aan ontspanning? Geef dan een cadeaubon van CitySauna. De cadeaubon is in elk gewenst bedrag beschikbaar. Daarnaast verkoopt CitySauna ook cadeaupakketten van Dalan ‘d Olive.

Ook Chockdee Massagesalon heeft een cadeautip waar iedereen vrolijk van wordt. Ze verkopen namelijk cadeaubonnen voor massages vanaf ieder gewenst bedrag. Bij Chockdee Massagesalon kun je terecht voor een verschillende soorten massages: van een Thaise massage tot aan een ontspannen massage. Erg leuk om een cadeaubon cadeau te doen!

Origineel cadeau

Iemand verrassen met een bijzonder en origineel cadeau? Dat kan! Bekijk eens de design textielcollectie: by TextielMuseum van het TextielMuseum. Daar vind je de meest bijzondere cadeaus. Ook bij KADE Living verkopen ze unieke producten bijvoorbeeld De Grote Brabantse Kunstkalender 2017.

Een bezoek aan Pleïade geeft je 1000 ideeën voor bijzondere geschenken. De winkel heeft een rijk assortiment aan grote en kleine geschenken. Boeddhabeelden, klankschalen, zuivere juwelen, unieke edelstenen en mineralen.

Uitjes

Vind je het leuk om samen met iemand een avondje naar het theater te gaan? Geef dan een voorstelling cadeau. Bijvoorbeeld van de NWE Vorst of van Theaters Tilburg. Voor kunstliefhebbers is een museumjaarkaart het perfecte cadeau. Ken je iemand die graag naar concerten gaat? Dan wordt diegene vast heel blij met een kaartje voor een optreden in 013.

Klassiekers

Een klassiek cadeau doet het altijd goed. Wat dacht je van een boek/boekenbon van Boekhandel Gianotten & Mutsaers of van de andere boekenzaken in de stad. Ook een met een geurtje schiet je altijd raak. Bij de ICI Paris XL zit nu op alle geurensets minimaal 25% korting.

Ook met drank ga je eigenlijk nooit de mist in. Bij Whyn by Albert Schuermans verkopen ze verschillende soorten wijn. Van rode wijn tot aan champagne. Ook chocolade is een echte aanrader. De lekkerste chocolade vind je bij Chocolaterie Boulanger. Houdt iemand van lekker ouderwets snoepen, ga dan naar de Soete Inval.

Voor de sportliefhebber

Ken je iemand die een echte sportfanaat is? En regelmatig een thuiswedstrijd van Willem II bezoekt? Dan is een halve SeizoenClubCard een goed idee. ”Nieuwe supporter”? Dan is dit een mooie mogelijkheid om de mooiste club van de wereld beter te leren kennen.

De Tilburg Trappers zijn op dit moment erg goed bezig. Een keer een bezoekje brengen aan één van de wedstrijden? Doe iemand dan een wedstrijd cadeau.

Eten & Drinken

En wat geef je aan een man of vrouw die alles al heeft? Dan neem je diegene mee naar een heerlijke December High Tea bij Prins Heerlijk. Daarnaast zijn er bij verschillende eetgelegenheden in de stad kerstspecials. Erg leuk om iemand een alvast voor de kerst mee te nemen naar een verrassingslunch van bijvoorbeeld Villa de Vier Jaargetijden.

Cadeautips kids

Aan de kleintjes moet ook gedacht worden. Voor de leukste Sinterklaas- en kerstcadeaus ga je naar de Dobbelsteen, Intertoys, Bart Smit  Het Zingende Nijlpaard, Shoesme en De Zevensprong Rond de feestdagen zijn er bij deze winkels verschillende leuke acties!

Winkel inspiratie

Ben je na deze cadeautips nog steeds inspiratieloos? En wil je nog wat winkel inspiratie opdoen? Bekijk de bedrijvengids voor leuke winkels met inspiratie en je hebt gegarandeerd inspiratie!