De uitagenda van Tilburg dit weekend

tilburg dit weekend

De Sint heeft het land inmiddels verlaten en dus komen de feestdagen in zicht. Tijd om een kerstboom aan te schaffen, je kerstdiner in te plannen en te bekijken waar je gaat feesten tijdens Oud & Nieuw. Ook dit weekend hoef jij jezelf niet te vervelen. Wij hebben de leukste uitjes in Tilburg dit weekend op een rijtje gezet. 

Foto: Mark de Lange

Vrijdag 9 december 2016

24 cooking door leerlingen van De Rooi Pannen

20 leerlingen gaan gedurende 24 uur, 48 gangen serveren. Van vrijdag 9 december 10:00 uur tot zaterdag 10 december 10:00 uur wordt er elk halfuur een nieuw gerecht bereid dat jij kunt proeven. De opbrengst gaat naar een goed doel.

Opening Africa by Light

Na het succes van vorig jaar keert Africa by Light deze winter terug in Safaripark de Beekse Bergen. Dit unieke evenement is van aanstaande vrijdag t/m 22 januari 2017 te bezoeken.

DESTIL Trappers – Black Dragons Erfurt

De Trappers zijn nog steeds (!!) ongeslagen in eigen huis. Aanstaande vrijdag kan Black Dragons Erfurt het volgende slachtoffer zijn. Jij kunt erbij zijn.

Casual Classics in jubilerende concertzaal

Zin om op vrijdagavond gratis te genieten van een klassiek concert? Dat kan! Het concert wordt verzorgd door Brabant Sinfonia en start om 21:00 uur.

Zaterdag 10 december 2016

Winterbeleving op het Pieter Vreedeplein

Aanstaande zaterdag kun je meedoen aan een upcycle workshop waarbij je van blikken een hippe wanddecoratie maakt. Een leuke onderbreking van je shoppingday!

Proeverij en banqueting bij Francy

De Traiteurie van de Leyhoeve organiseert een inloopmiddag met een proeverij. Zo kun je inspiratie opdoen voor de feestdagen en een verrukkelijke kerst met je familie beleven.

Moonlight shopping in Goirle

In het centrum van Goirle zijn de winkels ‘s-avonds geopend. Verder kun je tijdens het winkelen genieten van verschillende muzikale optredens die worden verzorgd door het Factorium.

Piushaven Lichtjesfeest

De haven is sfeervol verlicht en er zijn meerdere culturele voorstellingen en optredens op circa 20 locaties aan de kade. De toegang is helemaal gratis!

Discoschaatsen op de Ireen Wüst ijsbaan + Apres ski

Het is winter en dus tijd om de ijzers onder te binden. Dat kan onder het genot van een lekker muziekje op de Ireen Wüst ijsbaan. Naderhand organiseert Horeca T-Kwadraat een Apres ski party.

Comedynight in Café Bolle

Voor een tientje een avondje keihard lachen om de grappigste comedians van Nederland? Dat kan dit weekend in Café Bolle.

Zondag 11 december 2016

Kerstevent in de Hasseltse Kapel

Een aantal standhouders verkopen sfeervolle producten en verschillende musici verzorgen een cultureel programma. De toegang is gratis.

Escape room & Whisky Tasting bij Poolcentrum 4 Friends

Whisky proeven, hapjes eten en ondertussen proberen te ontsnappen uit een escape room? Dat kan aanstaande zondag!

Q&A met regisseur Nikias Chryssos bij Cinecitta

Incubate organiseert een leuk programma in Cinecitta. Er worden twee films vertoond en de regisseur van beide films is aanwezig voor een inleiding en nagesprek.

The Time-travellers in Café Hoegaarden

Op zondagmiddag genieten van gratis livemuziek en een lekker biertje? Dat kan bij Café Hoegaarden. Om 15:00 uur begint de sixties-band met spelen.

Meer uitgaanstips:

Bovenstaande activiteiten zijn slechts een greep uit het uitgebreide programma dit weekend. Nieuwsgierig naar meerdere activiteiten, markten, evenementen en bijeenkomsten? Bekijk dan onze volledige uitagenda.