Nieuws

Tilburg aan de Schelde
Let op! Dit artikel is al 77 dagen oud en wellicht niet meer relevant

De Visserij organiseert grote bierproeverij aan de Piushaven: Tilburg aan de Schelde

Vakantie vier je deze zomer in eigen stad! Want in onze prachtige stad Tilburg is van alles te doen wat ervoor zorgt dat jouw vakantiegevoel een ultieme boost krijgt. Zo organiseert De Visserij op zaterdag 21 en zondag 22 augustus Tilburg aan de Schelde. Dit is een gezellige bierproeverij waar je kunt genieten van een bierproeverij van de Schelde brouwerij.

Voor €15,- kun je een bierkaart bestellen in de webshop. Hiermee krijg je een glas van de Schelde Brouwerij (dat je na afloop mag houden) en vier verschillende speciaalbieren die je kunt proeven. Heb jij aan vier biertjes niet genoeg? Dan kun je jouw glas daarna voor €2,50 laten bijvullen met een biertje naar keuze.

Goed om te weten: mochten er na de voorverkoop nog bierkaarten over zijn, dan kun je deze tijdens Tilburg aan de Schelde ook aanschaffen. Je betaalt dan wel €2,50 extra.

Heerlijke speciaalbieren

Benieuwd welke speciaalbieren van de Schelde brouwerij je allemaal kunt proeven? We zetten het voor je op een rijtje:

  • Strandgaper: een fris blond bier
  • Zeezuiper: tripel
  • Hopruiter: tropische tripel
  • Dulle griet: een heerlijke dubbel
  • Witheer: zomers witbier
  • Ginnegapper: gin infused Belgisch blond
  • Oesterstout: een Belgian stout

Fish & chips, mosselen en veel meer

Bij lekkere biertjes, hoort uiteraard lekker eten. Nu weten we natuurlijk dat je daarvoor bij De Visserij (en De Burgerij) aan het goede adres bent. En dus kun je tijdens Tilburg aan de Schelde genieten van verschillende hapjes. Denk aan fish & chips, mosselen en oesters. Maar ook als je geen liefhebber van vis of schelp- en schaaldieren bent, kun je genoeg proeven.

Zo staat er een stoofpotje op het menu, serveren ze loaded fries en kun je diverse borrelhapjes van De Burgerij bestellen.

Als al het bovenstaande nog niet genoeg is om Tilburg aan de Schelde te bezoeken, hebben wij nog een argument. De Visserij sluit namelijk binnenkort de deuren. Het pand waarin De Visserij is gevestigd, maakt namelijk plaats voor mooie appartementen aan de Piushaven. Overigens kun je een hoop van de gerechten op de menukaart van De Visserij blijven bestellen bij De Burgerij of thuis laten bezorgen.

Meer informatie

Tilburg aan de Schelde wordt coronaproof georganiseerd. Iedereen zit op gepaste afstand. Per dag kan De Visserij 200 gasten ontvangen. Wil jij Tilburg aan de Schelde op zaterdag 21 augustus en zondag 22 augustus niet missen? Bestel dan snel online je bierkaarten.

De openingstijden zijn op beide dagen van 14:00 – 22:00 uur. Voor actuele updates kun je het beste de Facebookpagina van De Burgerij in de gaten houden. Check hieronder het adres voor Tilburg aan de Schelde:

De Visserij
Havendijk 36
5017 AM Tilburg
Tel. 013-8200963