De Voltage en Tilburg.com organiseren Tilburgse Racekampioenschappen

Nederland begint in de internationale autosportwereld al aardig naam te maken met een coureur als Max Verstappen. Nu is de Voltage erg benieuwd wie de beste coureur van Tilburg is. Daarom organiseert De Voltage in samenwerking met Tilburg.com de Tilburgse Racekampioenschappen.

Een goede reden om de nieuwe racemonsters van De Voltage te testen; na 3 jaar trouwe dienst zijn de karts vervangen door 20 fonkelnieuwe exemplaren. Deze karts zijn voorzien van de nieuwste snufjes als voorvering, stuurversterking en anti whiplash stoelen.

De Tilburgse Kampioenschappen

Zoals jullie weten heeft Tilburg geen formule 1 circuit. Wat Tilburg wel heeft is een prachtige kartbaan bij De Voltage. Hier gaan we binnenkort de Tilburgse Racekampioenschappen organiseren. De dag waarop dit evenement wordt gehouden zal binnenkort bekend gemaakt worden. Wat we alvast kunnen verklappen: de Tilburgse Racekampioenschappen vinden plaats op een woensdag- of donderdagavond in januari.

De mannen vs. de vrouwen

Maar hoe kun je meedoen aan de Tilburgse Racekampioenschappen? Op de Facebookpagina van Tilburg.com kun je vanavond meer informatie vinden over de actie. Tag hier degene van wie jij denkt dat hij of zij de beste coureur van Tilburg is.

Uit al deze getagde Tilburgers kiezen wij tien mannen en tien vrouwen uit. Zij gaan in losse racewedstrijden tegen elkaar strijden. Uiteindelijk neemt de top 5 van beide races het tegen elkaar op in de grand finale. Daaruit blijkt welke man of vrouw zich een jaar lang de beste coureur van Tilburg mag noemen.