Nieuws

de voltage
Let op! Dit artikel is al 408 dagen oud en wellicht niet meer relevant

De Voltage verkozen tot Het Beste Uitje van Nederland

De Voltage Indoor Entertainment is gekozen tot ‘Het Beste Uitje van Nederland’. Bij de verkiezing beoordeelde het Nederlands publiek verschillende uitjes op hygiëne, prijs/kwaliteit verhouding, klantvriendelijkheid, bereikbaarheid en extra diensten. 

Foto: Erik Peek fotografie

Ruim 100.000 Nederlanders brachten hun stem uit op zo’n 1.800 uitjes. Binnen acht categorieën, waaronder attractieparken, zwembaden en dierentuinen, kregen verschillende uitjes een award.

Beste Uitje van Nederland

Naast onder andere De Efteling, Burgers Zoo en Preston Palace ontving De Voltage ook een award. Met meer dan vijftig indoor activiteiten vonden genoeg Nederlanders het de moeite waard om op het Tilburgse indoor entertainment centrum te stemmen. Ze ontvingen een award in de categorie ‘in- en outdoor speelparken’.

Over De Voltage

De Voltage – indoor entertainment is een uniek uitgaanscentrum met veel spanning en sensatie onder één dak, een gezellige bar/lounge en diverse feestzalen. Ideaal om zo even naar binnen te lopen en je inspannend te ontspannen of voor het houden van:familiefeesten, vrijgezellenfeesten, kinderfeesten en bedrijfsfeesten.

Reageer op dit bericht