Nieuws

Warandeloop

De Warandeloop Tilburg gaat op safari

De Loket.nl Warandeloop Tilburg vindt de komende twee edities plaats bij Beekse Bergen en introduceert hier onder meer een Safari Run. Verder krijgen deelnemers ‘gewoon’ de Warandeloop zoals ze die gewend zijn.

Aanleiding voor de nieuwe locatie is dat de EK Cross in 2018 naar Tilburg komen; volgend jaar december is Tilburg, na 2005, voor de tweede keer het decor van deze Europese kampioenschappen.

Nieuwe locatie, zelfde Warandeloop

“Maar wel met nieuwe onderdelen die goed aansluiten op de behoeften van onze deelnemers en de mogelijkheden van Beekse Bergen,” aldus voorzitter Cees van Loon. Zo zijn er dit jaar ook wegwedstrijden tijdens de Warandeloop Tilburg. Op zaterdag 25 november kunnen recreanten een wegwedstrijd over 5 kilometer, 10 kilometer of halve marathon lopen. Daarnaast kunnen de recreanten op zondag 26 november een cross wedstrijd over 5,1 of 10,3 kilometer lopen. Lopers kunnen bij Beekse Bergen dus kiezen tussen een verhard of onverhard parcours, en dat is nieuw.

Daarnaast is er een volledig nieuw onderdeel aan het programma toegevoegd; de Safari Run op zondagochtend. Terwijl de dieren ontwaken rennen de deelnemers langs de dierenverblijven en door het safaripark. Na afloop krijgen alle deelnemers een heerlijk ontbijt. Snel inschrijven en met je vrienden of familie deelnemen loont, de eerste 500 inschrijvers krijgen namelijk 5 euro korting en vanaf 4 deelnemers krijg je altijd 10% korting

Warande by Night

Op vrijdagavond 24 november wordt er ook dit jaar afgetrapt met Warande by Night. Net als de rest van de Warandeloop gaat ook Warande by Night op safari. Hetzelfde concept, alleen een andere locatie, namelijk Beekse Bergen. En wat voor de Safari Run geldt, geldt ook bij Warande by Night; de eerste 500 inschrijvers ontvangen 5 euro korting en groepen vanaf 4 deelnemers krijgen nog eens 10% korting.

Meer informatie op vind je op de website van de Warandeloop.

Reageer op dit bericht