Nieuws

Deel Je Verhaal
Let op! Dit artikel is al 391 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Deel je verhaal op het podium in het VerhalenHuis

Het is de overtuiging van Angela van Bebber dat ieders verhaal het waard is om naar geluisterd te worden. Zij nam het initiatief om Deel Je Verhaal naar Tilburg te halen. Op 5 oktober vindt de tweede editie van Deel Je Verhaal in Tilburg plaats, bij het VerhalenHuis aan Wagnerplein.

Op 9 maart vond de eerste editie van dit initiatief plaats en het bleek dat het met enthousiasme te werd ontvangen. Voor 2018 staan er maar liefst vier podiumavonden op het programma. De exacte data volgen nog.

Deel Je Verhaal

Deel Je Verhaal

Deel Je Verhaal is een activiteit die mensen een podium biedt om anderen te inspireren met hun persoonlijke verhaal. Het wil laten zien dat zo iets eenvoudigs als openheid een wereld kan veranderen. Want openheid verbindt. Het doorbreekt taboes en het kan leiden tot meer begrip, acceptatie en zelfvertrouwen.

Het VerhalenHuis

Wil jij je ook laten inspireren door een persoonlijk verhaal? Of wil je de sfeer proeven en ervaren of het iets voor jou is om op het podium ook je eigen verhalen te delen? Kom dan op donderdag 5 oktober naar het VerhalenHuis aan het Wagnerplein. De inloop is vanaf 19.00 uur en om 19.30 uur start de eerste spreker.

Zes sprekers vertellen ieder in maximaal 15 minuten over belangrijke of ingrijpende momenten in hun leven. Wat heeft hen geholpen een moeilijke periode te overwinnen? Waar zijn ze trots op, wat willen ze anderen meegeven? Het belooft weer een boeiende avond te worden met inspirerende verhalen en livemuziek. De toegangsprijs is naar draagkracht €3,50; €5,- of €7,50.

Sprekers

Mensen die hun verhaal graag willen delen worden van harte uitgenodigd om zich in te schrijven via de website van Deel Je Verhaal. Sprekers die bij de voorbereiding hulp nodig hebben, worden gecoacht door een teamlid van Deel Je Verhaal.

Meer informatie of aanmelden voor de nieuwsbrief: www.deeljeverhaal.nl

Reageer op dit bericht