Deel theaterfestival Boulevard verplaatst naar Tilburg

Theaterfestival Boulevard

Het was even schrikken: door de vondst van asbest in Theater aan de Parade, moest een deel van de festivalprogrammering van Theaterfestival Boulevard op korte termijn een nieuw onderkomen vinden.

Voor de voorstelling Hoe de grote mensen weggingen en wat er daarna gebeurde van Theater Artemis/ Het Zuidelijk Toneel heeft de organisatie dat onderkomen gevonden bij Theater Tilburg!

Hoe de grote mensen weggingen en wat er daarna gebeurde

De voorstelling Hoe de grote mensen weggingen en wat er daarna gebeurde maakt gebruik van de machinerie van de grote zaal en moest daarom naar een locatie met ‘toneeltoren’. Deze werd gevonden in het gastvrije Theaters Tilburg. Het publiek zal met bussen vervoerd worden vanaf de Parade in Den Bosch naar Tilburg.

Visuele of auditieve beperking

Hoe de grote mensen weggingen en wat er daarna gebeurde (8+) speelt van donderdag 11 t/m zaterdag 13 augustus om 17.00 uur en op zondag 14 augustus om 16.00 uur. Op zondag maken ze de voorstelling geschikt voor mensen met een visuele of auditieve beperking. Zo zal er een gebarentolk aanwezig zijn en is er ondersteuning via ringleiding en audiodescriptie.

Van ’s-Hertogenbosch naar Tilburg zullen pendelbussen gaan rijden vanaf het festivalterrein, 60 min voor aanvang van de voorstelling. De kaartverkoop voor de festivalvoorstellingen van Hoe de grote mensen weggingen en wat er daarna gebeurde loopt via de kanalen van Theaterfestival Boulevard.