Deelnemers Ten Miles doneren ruim €5.000,- aan Verbeeten Fonds

Tijdens de laatste editie van de Brabants Dagblad Tilburg Ten Miles begin september hebben veel deelnemers naast hun inschrijfgeld een extra bijdrage gedoneerd voor het Verbeeten Fonds. De bijbehorende cheque werd namens de organisatie door Jolande Grijsbach overhandigd aan Gerard van Loon en Jean-Paul Tremio.

Verbeeten Fonds

Voor het Verbeeten Fonds draagt de cheque, naast de andere donaties die tijdens de Tilburg Ten Miles zijn gedaan, in belangrijke mate bij aan het bereiken van doelstellingen. Het fonds stimuleert onderzoek naar behandelingen van kanker en biedt middelen om de voorlichting en begeleiding van patiënten met kanker nog verder te verbeteren. Iedere euro wordt dus direct in eigen regio besteed aan onderzoek naar betere behandelmethodes tegen kanker.

Verbeeten Challenge

Henk van Doremalen, directeur Golazo Athletics / Tilburg Ten Miles, maakte tevens bekend dat het Verbeeten Fonds ook in september 2016 weer het goede doel is bij het evenement. Als tegenprestatie neemt de organisatie van de Verbeeten Challenge – dat op zondag 10 april 2016 plaatsvindt – tijdens de Tilburg Ten Miles de organisatie van de water- en sponsposten op zich . Een van de posten wordt door het bestuur van de Verbeeten Challenge zelf bemand.