Demodag Super 8 en dubbel 8 films scannen

Zaterdag 17 november, demodag Super 8 en dubbel 8 films scannen bij Ringfoto Tuerlings

Een doos vol oude 8 mm filmpjes maar geen projector meer om ze af te spelen…een herkenbaar probleem. Herinneringen van tientallen jaren geleden liggen te verstoffen in de kast. Zonde natuurlijk!  Gelukkig zijn er manieren om deze films nieuw leven in te blazen! Want zou het niet leuk zijn om de oude filmpjes weer te kunnen bekijken op uw (breedbeeld) TV? Of zelf in uw videomontageprogramma te kunnen bewerken tot een prachtige film met hoogtepunten uit uw gezinsleven?

Dat kan! Er zijn gespecialiseerde bedrijven die de 8 mm films scannen. Dit kan zelfs in High Definition.  Op zaterdag 17 november houdt Ringfoto Tuerlings (Heuvelstraat 106 – Tilburg-Centrum) een demodag ‘smalfilm scannen’.  Op deze dag zijn de mensen van het scan-Lab in de winkel aanwezig om u te laten zien hoe het scannen in zijn werk gaat. 
Bent u benieuwd hoe de kwaliteit van uw film is? Neem uw films mee en zij kunnen u direct laten zien hoe het resultaat kan worden. 

Altijd al een keertje uw films overgezet willen hebben? Dan is dit de perfecte gelegenheid om ze in te leveren. U krijgt advies van de professionals en tevens krijgt u 10% korting op uw opdracht indien u het op de demodag a.s. zaterdag inlevert.
Niet alleen digitaliseert Foto Tuerlings 8 mm films, maar ook kunt u hier terecht voor het overzetten/digitaliseren van cameratapes, videobanden, dia’s, negatieven en foto’s.

Dierbaar beeldmateriaal, laat het niet verloren gaan!