Nieuws

nac - willem II
Let op! Dit artikel is al 220 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Derbytime: alles wat je moet weten over de naderende editie van NAC – Willem II

Willem II – NAC en NAC – Willem II; dat zijn voor de supporters uit zowel Tilburg als Breda dé wedstrijden van het jaar. Aanstaande zondag 21 oktober staat er weer een nieuwe editie van NAC – Willem II op het programma. Het uitvak is met 750 Tilburgers stijf uitverkocht. 

Vreugde of malaise, altijd polonaise

We zijn los! Vannacht brachten een aantal Willem II supporters een bezoekje aan Breda om een ludieke actie uit te voeren. Het stadion werd versierd met twee spandoeken, confetti, slingers, een opblaasbare pul bier en nog meer carnavalstierelantijntjes. In het centrum van Breda werden tientallen posters opgehangen, want: vreugde of malaise; bij NAC is het altijd polonaise.

Laatste training

Op zaterdagochtend 20 oktober vindt om 10:30 uur de laatste training voor de derby plaats in het Koning Willem II stadion. Dit is altijd een spektakel op zich. Duizenden supporters nemen plaats op de KingSide om de ploeg met vocale ondersteuning en vuurwerk op scherp te zetten. De laatste training is gratis toegankelijk!

Pre-party bij Café de Kok

Supporters hebben ook een pre-party georganiseerd bij Café de Kok. Deze staat zaterdagavond van 20:00 – 04:00 uur op het programma. Verschillende dj’s, waaronder Outsiders, komen langs. Ook de pre-party is gratis toegankelijk.

Hier kun je de derby kijken

Het uitvak is zondag volledig uitverkocht. Wil je toch met je vrienden naar de wedstrijd kijken in de kroeg? Dat kan! Bij de volgende kroegen kun je de wedstrijd zien:

  • Ruby’s Irish Pub
  • Bargus
  • Café de Kok
  • Polly Maggoo

Reageer op dit bericht