Nieuws

sportploeg van het jaar
Let op! Dit artikel is al 521 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Destil Trappers is Tilburgse sportploeg van het jaar

Destil Trappers is tijdens het sportgala in Theaters Tilburg uitgeroepen tot Tilburgse sportploeg van het jaar. Deze titel mochten zij in ontvangst nemen omdat ze vorig seizoen in de Duitse Oberliga kampioen zijn geworden.

Fotobijschrift: Kampioenschap Destil Trappers in de Duitse Oberliga (19-04-2016).

Sportman en sportvrouw

Tijdens het Sportgala, op donderdag 15 december, zijn meerdere prijzen uitgereikt aan Tilburgse sporters. Judoka Jur Spijkers mag zich voortaan sportman van het jaar noemen. De titel van sportvrouw van het jaar ging naar een roeister van Vidar: Amber Kraak.

Jeugdprijzen

De jeugd mocht ook prijzen in ontvangt nemen. De estafetteploeg van Atletiekvereniging Attila werd uitgeroepen tot beste sportploeg van de jeugd. De prijs van beste individuele sporter ging naar een lid van de Tilburgse Wielerclub Pijnenburg: Hetty van de Wouw. De Mariska Lips Award ging naar turnster Evie Mathijssen. Zij is een leerling van de Topsportopleiding die de combinatie van sport en school op de beste manier invult.

Sporter met een beperking

Er is ook een prijs uitgereikt voor de beste sporter met een beperking. De verspringsters Marlène van Gansewinkel, die op de Paralympics in Rio brons won, mocht deze titel in ontvangst nemen. Meneer en mevrouw Melis van voetbalclub WSJ mogen zich voortaan Tilburgse sportvrijwilligers van het jaar noemen.

Reageer op dit bericht