Nieuws

kampioenswedstrijd trappers
Let op! Dit artikel is al 368 dagen oud en wellicht niet meer relevant

DESTIL Trappers naar finale Oberliga

DESTIL Trappers flikt het opnieuw! Door de derde overwinning in de halve finale op Moskitos Essen, heeft de Tilburgse ijshockeyploeg zich geplaatst voor de finale in de Oberliga. In het volgepakte ijssportcentrum op Stappegoor werd met 6-4 gewonnen. In de finale nemen de Trappers het in een best-of-five serie op tegen Tölzer Löwen.

Het gaat een zware strijd worden voor de Trappers. Afgelopen periode had de ploeg door de play-offs een enorm zwaar programma met heel veel wedstrijden. Daar komen er wellicht nog vijf bovenop. Bad Tolz, het Duitse plaatje waar Tölzer Löwen speelt, ligt op zo’n 800 kilometer afstand van Tilburg. De kans bestaat dat de Trappers deze reis driemaal mogen afleggen in negen dagen.

Wanneer de Trappers de finale wint, promoveert de ploeg overigens niet!

Speelschema best-of-five serie

Wanneer Trappers drie wedstrijden weet te winnen, zijn ze voor het tweede jaar op rij kampioen in de Oberliga. Bekijk hieronder het finaleprogramma!

  • Vrijdag 21 april 2017 om 19:30 uur: Tölzer Löwen – DESTIL Trappers (uit)
  • Zondag 23 april 2017 om 15:00 uur: DESTIL Trappers – Tölzer Lowen (thuis)
  • Dinsdag 25 april 2017 om 19:30 uur: Tölzer Löwen – DESTIL Trappers (uit)

Indien noodzakelijk:

  • Vrijdag 28 april 2017 om 20:00 uur: DESTIL Trappers – Tölzer Löwen (thuis)
  • Zondag 30 april 2017 om 18:00 uur: Tölzer Löwen – DESTIL Trappers (uit)

Seizoenskaarthouders hebben tot woensdag 19 april (23:00 uur) de tijd om hun plaats te reserveren voor de finalewedstrijd. Daarna gaat de reguliere verkoop van start. Voor meer informatie over de kaartverkoop kun je het beste de social media kanalen en website van de Trappers in de gaten houden.

Reageer op dit bericht