Were Di zoekt horeca-exploitant voor nieuw paviljoen

Omnivereniging Were Di Tilburg zoekt voor het nieuwe paviljoen, dat begin 2016 gereed is, een exploitant om de horeca uit te baten. Geïnteresseerden worden uitgenodigd om zich te melden bij het projectteam Horeca van de club.

Nieuw paviljoen

Were Di Tilburg bouwt momenteel aan een nieuw paviljoen dat plaats biedt aan 2000 leden. Bij Were Di Tilburg kunnen leden hockeyen, tennissen, beachvolleyballen en jeu-de-boulen. Het sportcomplex, gebouwd in 1980, is in z’n huidige opzet sterk verouderd  en berekend op 600 leden. Bouw van een nieuw paviljoen en verbetering van de accommodatie aan de IJsclubweg is dus noodzakelijk.

Cultuur Were Di

Van de horeca-exploitant wordt naast een professionele aanpak ook een servicegerichte instelling verwacht die past bij de cultuur van Were Di. Aart van Stiphout is bestuurslid bij de omnivereniging en verantwoordelijk voor de accommodatie: “Were Di Tilburg staat bekend om haar gezellige en familiaire karakter. We zoeken dan ook iemand die zich echt daarin herkent en zich daar prettig bij voelt. We zijn immers een vereniging en het paviljoen is ons huis en thuis. De gastheer of gastvrouw bepaalt mede de identiteit van de club.”

Geïnteresseerden kunnen zich voor 30 april 2015 melden via accommodatie@wereditilburg.nl. Zij krijgen daarna het programma van eisen opgestuurd met meer informatie over het (selectie)proces.