Nieuws

Let op! Dit artikel is al 142 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Dieren in Safaripark Beekse Bergen verwend met verkoelende fruit-ijsjes

Dat het afgelopen woensdag warm was konden we allemaal goed merken. De meeste Tilburgse terrassen zaten vol en veel mensen zochten verkoeling op bij de nabijgelegen zwembaden en meren. Een heerlijk nazomerse dag! Bij Safari Park Beekse Bergen genoten ook de dieren van dit heerlijke weer. De verzorgers van het Safari park zorgden voor een leuk extraatje waar de dieren van konden genieten namelijk, fruit ijsjes!

Een verrassing

Tijdens de warme dagen zijn de dieren in Safaripark Beekse Bergen verwend met een verkoelende lekkernij. Onder meer de chimpansees, de Amoertijgers en gevlekte hyena’s konden genieten van ijsjes, waarin onder meer fruit zat. Fotograaf Mariska Vermij – Van Dijk legde deze fraaie gebeurtenis vast en dat zorgde voor mooie foto’s en een filmpje dat jij niet wil missen!

Deze dieren (en meer) bezoeken

Zin om een dagje Safaripark Beekse Bergen te bezoeken om bijvoorbeeld deze welpjes te bekijken? En vind je het ook leuk om binnenkort naar de Efteling te gaan? Dan hebben wij een mooie tip: de combitickets van Citymarketing Tilburg. Voor een bezoek aan beide parken betaal je samen €60,-. Daarmee profiteer je van een korting van €12,- per combinatieticket. De tickets zijn te bestellen via deze website.

Werken bij de Beekse Bergen?

Lijkt jou het nu leuk om deel uit te maken van het team? Dat kan! Er staan nog diverse vacatures open die jij kan vervullen. De vacatures vind je via deze link. Voor meer informatie kan je terecht op de website van Beekse Bergen. De tickets zijn te bestellen via deze website.