Dierencrematorium Memoria in Tilburg is geopend

dierencrematorium memoria

Na een groot aantal jaren heeft Tilburg ook haar eigen dierencrematorium. Dierencrematorium Memoria is gevestigd aan de Wielevenweg 22 te Tilburg nabij de wijk Reeshof. Het gebouw heeft diverse mooie afscheidsruimtes met fantastisch uitzicht over de weilanden en velden met zonnebloemen.

Het dierencrematorium beschikt over een eigen ophaaldienst die jouw overleden huisdier bij jou thuis of dierenarts kan ophalen. Het is ook mogelijk om zelf jouw huisdier naar het crematorium toe te brengen om daar in alle rust afscheid te nemen en zelfs te wachten op de as indien je dat zou wensen.

Dierencrematorium Memoria

Memoria wil zich onder andere onderscheiden door het mogelijk te maken dat klanten alle tijd kunnen nemen om afscheid te nemen of zelfs te wachten op het as indien gewenst. Daarnaast vinden zij het belangrijk dat de tijd tussen overlijden, cremeren en het retour ontvangen van de as beperkt blijft tot een paar dagen. Indien mogelijk zelfs nog dezelfde dag. Tot slot zullen zij lagere prijzen hanteren zodat het cremeren van een huisdier voor iedereen betaalbaar is.

Op 17 juni 2018 organiseren zij van 11.00 uur tot 16.00 uur een open dag, zodat je zelf een kijkje kunt komen nemen.

dierencrematorium memoria