Nieuws

Let op! Dit artikel is al 1998 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Disco Snolly organiseert maandelijkse discoavond

Elke eerste vrijdag van de maand staan er: 550 Discoballen – een dj stal van 10 Discobazen en bazinnen – 2 dansende glitterdeurliefies – kekke oldskool gadgets bij binnenkomst – een 70’s fotobooth en een naar 70’s look omgetoverde Cul de Sac klaar om ongeveer 200 Discoliefhebbers de avond van de maand te bezorgen op de Korte Heuvel.

Tilburg is discofeest rijker

Eigenlijk onbegrijpelijk dat het zo lang op zich heeft laten wachten maar Tilburg mag zich eindelijk een echt Discofeest rijker rekenen. Met misschien wel een overkill aan evenementen denkt de organisatie van Disco Snolly een nog stiekem best groot gat te hebben gevonden dat zij vanaf november vol passie en enthousiasme in gaat vullen!

Iedere eerste vrijdag van de maand staan er twee dames gekleed in sexy glitter-catsuits aan de deur om de bezoekers dansend te verwelkomen. Voor slecht 5 gulden (omgerekend €2,50) krijg je bij binnenkomst een Jägermeister en een kekke gadget voor op de dansvloer. Afgelopen week zijn er ruim 550 Discobollen binnen gekomen en de voltallige organisatie is nu al aan het stressen vanwege de gedachte dat al deze 550 ballen binnen één dag in aan het plafond van muziekcafé Cul de Sac moeten worden opgehangen.

Met een 70’s Photobooth gaat Disco Snolly terug in de tijd en kan je op de foto worden gezet met een wel heel speciale gast. Qua dj’s wordt het elke maand weer een ander spektakel. Zoeken naar passionele Disco dj’s was niet heel moeilijk volgens de organisatie. In een mum van tijd waren er 10 Disco toppers gevonden die zich aanmelden voor de Disco Snolly dj stal! Met oude rotten uit de 70’s en nieuw talent dat hunkert naar deze oude muzikale tijden probeert ‘Snolly’ een ideale mix te creëren met maar 1 doel: DANSEN ALL NIGHT LONG!

Tickets verkrijgbaar aan de bar bij de ‘Cul de Sac’ €2,50 incl. een welkomst-Jäger.

Kijk voor meer info op: Facebook.com/discosnolly

voorkantflyera6

 

Reageer op dit bericht