Nieuws

hekel aan carnaval
Let op! Dit artikel is al 372 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Hekel aan carnaval? Zo kom je in Tilburg het weekend door!

Word je kriegelig als je aan confetti denkt, vind je carnavalsmuziek belachelijk en heb je een hekel aan de polonaise lopen? Dan worden de komende dagen even lastig voor je. Maarrrr, we denken natuurlijk graag met je mee.

Dansen zonder carnavalsmuziek

Er zijn genoeg plekken in Tilburg waar ze carnavalsmuziek dit weekend helemaal overslaan. We kunnen je niet beloven dat er niemand is in een carnavalsoutfit, maar op deze plaatsen hoef je zelf niet verkleed en is de muziek on point.

Clubavond bij Paradox Tilburg

Als tegengeluid van al het carnavalsgeweld is er op zaterdag 10 februari in Paradox een clubavond. De tien-koppige band van Eric van der Westen Private Time Machine speelt een ode aan Mingus en Led Zeppelin.

Kernafval bij de Hall of Fame

Tijdens Kernafval in de Hall of Fame zijn er zeven verschillende area’s met zeven verschillende muziekgenres: van techno tot wereldmuziek. Zaterdag is het alles behalve carnavalsmuziek wat de klok slaat.

Carnavalsrave in Club Smederij

Zoals de naam verraadt is dit wél een verkleedfeestje. De muziek daarentegen is verre van carnavalesk. Verwacht zaterdag in Club Smederij heerlijke techno met Rod Malmok, Unofficial Milo en Julie.

Sportieve opties

Tilburg Trappers – EC Hannover Indians

Op vrijdagavond kun je in het IJssportcentrum in Stappegoor goed aan carnaval ontsnappen en lekker naar ijshockey gaan kijken. De Trappers spelen om 20.00 uur en er zijn nog tickets verkrijgbaar.

Bowlen bij Dolfijn

Kijk, dat zijn de goede dingen in het leven combineren: een goede pot bowlen en lekker op pad met vrienden of familie. Het bowlingcentrum is sinds deze week weer geopend, dus we kunnen weer!

Recreatief schaatsen

Hoewel het buiten flink koud is, valt het schaatsen op natuurijs in Tilburg niet mee. Gelukkig hebben we de Ireen Wüstbaan! Daar kun je voor een paar euro al recreatief schaatsen.

Tilburgse klassiekers

En dan nog wat tips voor als je gewoon even lekker de deur uit wilt gaan. Misschien met het hele gezin, misschien wel gewoon lekker alleen omdat al je vrienden zijn carnavallen. Hier wat fijne carnavalsvrije plaatsen:

Horeca

Tijdens de carnavalsdagen in alle rust lunchen, dineren of een kopje koffie is er niet bij. Of toch wel? Niet alle horecazaken in Tilburg staan in het teken van carnaval. In de Piushaven zijn bijvoorbeeld Bij Vermeer en Stadskombuis Harboury gewoon geopend voor een kop koffie, een heerlijke lunch of smakelijk diner.

Reageer op dit bericht